Finalisten TLN Ondernemersprijs bekend

Maandag 29 september werden 9 TLN ondernemers verrast met een taart en de mededeling dat zij finalist zijn voor de TLN Ondernemersprijs.

In de sector Transport & Logistiek kennen we veel mooie ondernemers die intensief bezig zijn met hun bedrijf. Zij ondernemen; zij ontwikkelen, innoveren en nemen risico's. Met de TLN Ondernemersprijs laten transport & logistieke bedrijven hun successen zien.

Op basis van het INK managementmodel zijn nu 9 finalisten geselecteerd op criteria als leiderschap, beheer van middelen en processen, omgang met personeel en klanten en aandacht voor verbeteren en vernieuwen in het bedrijf. 

Op 22 november wordt de TLN Ondernemersprijs uitgereikt door Corien Wortmann, Vice-voorzitter Europese Volkspartij en voormalig CDA-Europarlementariër en Vice-voorzitter EVP-fractie in het Europarlement voor financiën, economie, transport en milieu.

Dekra Certification een organisatie voor onafhankelijke beoordelingen en certificering in o.a. de sectoren mobiliteit, transport en logistiek uit Arnhem bezoekt alle finalisten voor een uitgebreide audit en rapportage

Op basis van de bezoekrapportages selecteert de jury een winnaar per categorie een winnaar. De jury bestaat uit:
  • Voorzitter: Corien Wortmann
  • Jurylid: Koos Burgman, directeur BOVAG
  • Jurylid: Leendert-Jan Visser, directeur MKB Nederland

 De 9  finalisten zijn:  


 

Gerelateerde onderwerpen

Innovaties en trends in de logistiek