Finalisten categorie klein

Vandaag zijn de 3 finalisten van de TLN Ondernemersprijs 2016 in de categorie Klein bekend gemaakt. Tijdens de TLN bijeenkomst voor de Kleine Transport Ondernemer heeft TLN voorzitter Arthur van Dijk de drie finalisten in het zonnetje gezet.  De 3 finalisten in de categorie Klein zijn: J&H Transport V.O.F.;  Velserbroek; Timodal Europe B.V.; Hoogvliet, CMR Internationaal Transport, Heemskerk

Vandaag zijn de 3 finalisten van de TLN Ondernemersprijs 2016 in de categorie Klein bekend gemaakt. Tijdens de TLN bijeenkomst voor de Kleine Transport Ondernemer heeft TLN voorzitter Arthur van Dijk de drie finalisten in het zonnetje gezet.

De 3 finalisten in de categorie Klein zijn:

  • J&H Transport V.O.F., Velserbroek
  • Timodal Europe B.V., Hoogvliet
  • CMR Internationaal Transport, Heemskerk

1+1=3

In de eerste ronde van de TLN Ondernemersprijs zijn de ondernemers beoordeeld op basis van het INK managementmodel. De 3 finalisten zijn geselecteerd op criteria als leiderschap, beheer van middelen en processen, omgang met klanten en aandacht voor verbeteren en vernieuwen in het bedrijf. Daarnaast is gekeken hoe de ondernemers omgaan met de meerwaarde van samenwerking volgens het TLN thema 1 + 1 = 3. De finalisten hebben laten zien dat ze door aanvullende diensten, goede samenwerking met klanten of door goed teamwork in het bedrijf bovengemiddeld presteren.

 

TLN-congres

Op 21 november wordt de TLN Ondernemersprijs tijdens het TLN jaarcongres uitgereikt door de voorzitter van de jury: Walther Ploos van Amstel. Tijdens het congres worden ook de prijzen uitgereikt aan de winnaars in de categorieën Midden en Groot.

 

Onafhankelijke audit

DEKRA Certification uit Arnhem bezoekt alle finalisten voor een uitgebreide audit en rapportage. DEKRA Certification is een organisatie voor onafhankelijke beoordelingen en certificering in o.a. de sectoren mobiliteit, transport en logistiek.

Gerelateerde onderwerpen

Infrastructuur