Keurmerk Transport & Logistiek voor Jos Dusseldorp Transport

Controller Arno Hummelink van Jos Dusseldorp Transportbedrijf uit Lichtenvoorde heeft het Keurmerk Transport & Logistiek ontvangen uit handen van relatiebeheerder José Jakobs van TLN.

​Jos Dusseldorp Transportbedrijf is aan het keurmerktraject begonnen om meer inzicht te krijgen in alle processen. Door deze intern te analyseren en te standaardiseren wordt iedereen in het bedrijf  gedwongen om mee te kijken naar en te denken over het meest optimale proces. 

Doordat er vorig jaar reeds een aanvang is gemaakt met Lean management worden naast de processen ook de persoonlijke aspecten van medewerkers bekeken en verder ontwikkelt, hetgeen nog weer een verdiepingsslag is op het keurmerktraject. 
Jos Dusseldorp Transportbedrijf  is gespecialiseerd in het vervoeren van schadegevoelige producten. Hiernaast levert het ook extra diensten zoals de aansluiting van witgoed, het uitpakken van goederen en volledige montages.

Over het keurmerk

Het Keurmerk Transport & Logistiek borgt kwaliteit en vakmanschap in de bedrijfsvoering, met de nodige aandacht voor onder meer bedrijfsvoering, interne processen, communicatie , duurzaamheid en andere onderwerpen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Houders van het Keurmerk Transport & Logistiek maken structureel werk van thema's als emissiereductie, (verkeers)veiligheid, goed werkgeverschap, continuïteit en imago. Voor meer informatie over het Keurmerk Transport & Logistiek en een actueel overzicht van alle keurmerkhouders: www.keurmerktenl.nl.

Gerelateerde onderwerpen

Kwaliteitsmanagement