Keurmerk Transport & Logistiek voor Legro

Henk Swinkels, directeur van Legro Transport uit Helmond, heeft onlangs het Keurmerk Transport & Logistiek ontvangen uit handen van Luc Verschuren van TLN.

​​De Legro Groep wil waarde toevoegen aan de hele keten in termen van kwaliteit en betrouwbaarheid. Het behalen van het keurmerk laat deze ambitie duidelijk zien.

Belangrijke schakel

Het eigen transportbedrijf vormt een belangrijke schakel binnen de Legro Groep; Legro Transport verzorgt het logistieke proces voor de gehele Legro Groep. Binnen deze groep vallen Legro Potgrond (substraten), Topterra Holland (champignon dekaarde) en Kalloveen (importeur van veen met eigen veenderijen in de Baltische Staten). Iedere tak van Legro heeft zich de afgelopen decennia sterk ontwikkeld in zijn specialismen, zodat Legro klanten optimaal kan bedienen met betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige producten.

​Kwaliteit en vakmanschap

Het Keurmerk Transport & Logistiek waarborgt kwaliteit en vakmanschap in de bedrijfsvoering, met de nodige aandacht voor onder meer bedrijfsvoering, interne processen, communicatie, duurzaamheid en andere onderwerpen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Houders van het Keurmerk Transport & Logistiek maken structureel werk van thema’s als emissiereductie, veiligheid, goed werkgeverschap, continuïteit en imago.

Voor meer informatie over het Keurmerk Transport & Logistiek en een actueel overzicht van alle keurmerkhouders: www.keurmerktenl.nl.​

Gerelateerde onderwerpen

Kwaliteitsmanagement