Keurmerk Transport & Logistiek voor Houtman Transport in Heerde

Houtman Transport uit Heerde heeft succesvol de audit voor  het Keurmerk Transport en Logistiek, met de specialisatie distributie vervoer, doorlopen. Gert Jan Houtman heeft het keurmerk ontvangen uit handen van Albert Kort, relatiebeheerder van TLN.

​Met het Keurmerk Transport en Logistiek ziet Houtman de kwaliteit van haar dienstverlening bevestigd. Het bedrijf heeft gekozen voor het behalen van het Keurmerk T&L omdat bij dit kwaliteitssysteem de focus voor 100% gericht is op processen rondom transport en logistiek.

Houtman Transport is een familiebedrijf en een begrip in Heerde. Met een eigen landelijk dekkend netwerk verzorgt Houtman dagelijks o.a. de distributie van kwetsbare goederen. In 2011 heeft Houtman de Lean and Green Award binnengehaald, in 2015 het ISO-9001 certificaat en nu dus het Keurmerk Transport & Logistiek met specialisatie distributievervoer. Voor Houtman zijn keurmerken een manier om ook aan de buitenwereld te laten zien wat het bedrijf kan bieden. Bovendien is ieder traject weer een mogelijkheid om intensief te kijken wat er nog beter kan in het bedrijf, en hoe het meer toegevoegde waarde kan bieden aan medewerkers en klanten.


Vlnr Albert Kort (TLN) en Gert Jan Houtman (Houtman Transport BV

Kwaliteit en vakmanschap

Het Keurmerk Transport & Logistiek waarborgt kwaliteit en vakmanschap in de bedrijfsvoering, met de nodige aandacht voor onder meer bedrijfsvoering, interne processen, communicatie, duurzaamheid en andere onderwerpen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Houders van het Keurmerk Transport & Logistiek maken structureel werk van thema’s als emissiereductie, veiligheid, goed werkgeverschap, continuïteit en imago.

Voor meer informatie over het Keurmerk Transport & Logistiek en een actueel overzicht van alle keurmerkhouders: www.keurmerktenl.nl.

Gerelateerde onderwerpen

Kwaliteitsmanagement