Keurmerk Transport & Logistiek voor VLGroep uit Oss

Vlnr: directeur Geert Pluk van VLGroep en Relatiebeheerder Godejan Smits van TLN

Geert Pluk, directeur van VLGroep, heeft het Keurmerk Transport en Logistiek ontvangen uit handen van Godejan Smits van Transport en Logistiek Nederland.

​VLGroep heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een specialist op het gebied van Europees goederenvervoer. Uniek zijn de “Double stock transporten” van VLGroep. Bij Double stock wordt de totale laadvloercapaciteit verhoogd door gebruik maken van een 2e verdieping. Hiermee wordt de CO2 uitstoot per rit met tenminste 20% gereduceerd en het volume van een vrachtauto wordt optimaal gebruikt.

De medewerkers van het bedrijf zijn trots op het behalen van het keurmerk, omdat dit ook naar buiten toe het professionele karakter van VLGroep onderstreept. Het keurmerk toont aan dat de processen in de organisatie goed op orde zijn. Dit is een stevige basis waarop de organisatie zich verder kan ontwikkelen, zodat het transport voor klanten nog beter wordt.

Keurmerk-VLGroep-Oss.jpg
Vlnr: directeur Geert Pluk van VLGroep en Relatiebeheerder Godejan Smits van TLN

Het Keurmerk Transport & Logistiek borgt kwaliteit en vakmanschap in de bedrijfsvoering, met de nodige aandacht voor onder meer bedrijfsvoering, interne processen, communicatie, duurzaamheid en andere onderwerpen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Houders van het Keurmerk Transport & Logistiek maken structureel werk van thema's als emissiereductie, veiligheid, goed werkgeverschap, continuïteit en imago.

Voor meer informatie over het Keurmerk Transport & Logistiek en een actueel overzicht van alle keurmerkhouders: www.keurmerktenl.nl

Gerelateerde onderwerpen

Kwaliteitsmanagement