Sakkers ontvangt 1e exemplaar boek Duurzaam @ the Speed of Passion

Leen Zevenbergen heeft een nieuw boek geschreven over passie als de motor voor het groeien naar een duurzaam bedrijf. De eerste exemplaren van de Nederlandse uitgave werden tijdens een de Top Table bijeenkomst van Transport Logistiek Nederland (TLN )uitgereikt aan ondermeer Alexander Sakkers voorzitter TLN.

Leen Zevenbergen heeft een nieuw boek geschreven over passie als de motor voor het groeien naar een duurzaam bedrijf. De eerste exemplaren van de Nederlandse uitgave werden tijdens een de Top Table bijeenkomst van Transport Logistiek Nederland (TLN )uitgereikt aan ondermeer Alexander Sakkers voorzitter TLN. 

In zijn nieuwe boek laat Zevenbergen zien hoe je mensen in beweging kunt krijgen, en passie en plezier kunt losmaken om samen te bouwen aan een duurzaam bedrijf. Elke zichzelf respecterende organisatie is op dit moment druk met de drie P's van duurzaamheid: People, Planet en Profit. Maar daar komt vaak weinig van terecht. Volgens Leen Zevenbergen komt dat doordat er een cruciale P mist: die van Passie. Wie zijn medewerkers en andere stakeholders werkelijk weet te enthousiasmeren, maakt ze verantwoordelijk voor hun aandeel in het voortbestaan van een organisatie. (FL)

 

Gerelateerde onderwerpen

Strategie en ondernemerschap