TLN en Profile Tyrecenter starten samenwerking

Afgelopen week tekenden Profile Tyrecenter Truck Europe en Transport & Logistiek Nederland (TLN) een meerjarige overeenkomst.

Afgelopen week tekenden Profile Tyrecenter Truck Europe en Transport & Logistiek Nederland (TLN) een meerjarige overeenkomst. Doel van het langdurige partnership is de service- en dienstverlening aan transportondernemers op het gebied van truckbanden en bandenservice structureel te verbeteren. Dit moet onder meer leiden tot nieuwe producten en diensten, waarmee efficiënter en duurzamer transport- en logistiek kan worden gerealiseerd.

Transport en Logistiek Nederland en Profile Tyrecenter gaan transportondernemers ondersteunen met verschillende producten en diensten op gebied van banden en het onderhoud van banden van bedrijfsvoertuigen. De voornaamste doelstelling van Profile Tyrecenter is de transportondernemers een duurzamer bandenbeleid aan te bieden met kostenreductie als speerpunt. Het concept Duurzaam op de Weg is hier het perfecte voorbeeld van. Hierbij gebruikt Profile Tyrecenter de meest geavanceerde producten- en diensten om banden perfect te onderhouden. De belangen en doelstellingen van Profile Tyrecenter sluiten dan ook naadloos aan bij die van brancheorganisatie TLN. Naast het bieden en ontwikkelen van nieuwe diensten en producten is het doel om de service naar de ondernemers in binnen- als buitenland te verbeteren. Middels Profile EuroService kan Profile Tyrecenter een belangrijke bijdrage leveren aan de 24/7 bandenpechservice in heel Europa.

Efficiënter en duurzamer
In deze tijden van economische crisis is beheersing van kosten essentieel voor iedere ondernemer. Een belangrijke kans om jaarlijks kosten te besparen is het voldoende aandacht besteden aan het onderhoud van banden. Een efficiënt bandenbeleid draagt bij aan reductie van brandstofverbruik. Beter onderhoudsbeleid draagt echter niet alleen bij aan kostenbesparing, maar ook aan de veiligheid op de weg en verduurzaming van vervoer. Zo luidt de conclusie van TLN en Profile Tyrecenter. (FL)

Profile
Vlnr: Peter Sierat (directeur TLN) en Luc Van Bussel (directeur The Alwaysbemobile Company)

 

 

Gerelateerde onderwerpen

Strategie en ondernemerschap