Tafel van 10 ‘Leiderschap en integriteit’ onder leiding van Frank Peters

Een bijzonder onderdeel van het programma op TLN Inspireert! zijn de exclusieve Tafels van 10, waarbij tien leden in zeer besloten gezelschap met elkaar in gesprek gaan over belangrijke thema’s.

De deelnemers aan de tafel over Leiderschap en integriteit zullen onder begeleiding van Frank Peters, reputatiemanagementdeskundige, in gesloten setting met elkaar spreken over de rol van integriteit in het ondernemerschap. De ontwikkelingen in de maatschappij laten zien dat het gedrag van ondernemingen steeds meer onder de loep ligt. Het gaat niet alleen meer om naleving van de regels, maar ook om hoe het bedrijf omgaat met andere belangen. Hoe verdiep je je in de praktijk in de belangen van andere stakeholders (maatschappij, omgeving, medewerkers, de overheid etc.), en hoe ga je daar vervolgens mee om in de afweging van die belangen? En op welke wijze kan TLN haar leden faciliteren in het ontwikkelen?

Henk Brink, eigenaar van Brinklaan Flextransport en lid van het TLN-bestuur over deze Tafel van 10: ‘Ik kan het kort en krachtig zeggen: kies voor ethiek in de logistiek! Naast profit voor je bedrijf kan je als ondernemer ook een rol spelen in het creëren van meerwaarde in de samenleving. Dan moet je af en toe reflecteren: wat doe ik en hoe doe ik dat? Ik kijk ernaar uit om dit gesprek tijdens TLN Inspireert! met collega-ondernemers en Frank Peters te voeren.’

Frank Peters is oprichter en eigenaar van VIRTUS Communications, een strategisch adviesbureau dat zich richt op het bouwen en beschermen van reputaties. Vanuit zijn bureau adviseert Frank opdrachtgevers in het bedrijfsleven, non profit en de overheid over reputatiemanagement, issuesmanagement, stakeholderengagement en crisiscommunicatie. Frank is gastdocent reputatiemanagement, crisiscommunicatie en integer leiderschap in opleidingen aan een aantal universiteiten en business schools. Daarnaast is hij veelvuldig spreker op congressen en seminars. Hij heeft inmiddels negen managementboeken gepubliceerd, waaronder ‘Het Juiste Doen als Niemand Kijkt’, over integer leiderschap. Het boek bereikte de shortlist voor managementboek van het jaar 2022.

Wil je er ook bij zijn? Meld je aan voor TLN Inspireert!
En lees alle informatie over TLN Inspireert op onze website.

Praktische informatie

  • Wanneer: Zaterdag 27 januari 2024 – van 13.00 tot 20.00 uur
  • Waar: De Fabrique, Westkanaaldijk 7, Utrecht
  • TLN Inspireert! is gratis en exclusief te bezoeken voor TLN-leden en partners

Meer weten?

Contact de expert

Team communicatie

Communicatie medewerkers & adviseurs

De kracht van samenwerken

TLN-lidmaatschap biedt meerwaarde op de belangrijkste thema's, namelijk: digitalisering, duurzaamheid, ketensamenwerking en de ontwikkeling van de arbeidsmarkt. De vereniging werkt er hard aan om regels te laten werken vóór in plaats van tegen ondernemers, draagt bij aan oplossingen voor het tekort aan arbeidskrachten, brengt leden in contact met kundige specialisten en verzamelt en deelt kennis. Ontdek de kracht van samenwerken en sluit je aan bij TLN.