TLN Werkgeversportaal: één loket voor alle personeelszaken

TLN lanceert een nieuwe service: het TLN Werkgeversportaal, één digitaal loket voor alle personeelszaken. In de praktijk getest door TLN-leden. ‘Het systeem maakt alles in één keer inzichtelijk’, aldus Annemarie Lesage van BKS logistieke dienstverlening.

​​Efficiëntere bedrijfsvoering ondersteunen, dat was reden voor TLN om een werkgeversportaal te ontwikkelen. Een systeem dat het inzicht vergroot, administratieve kosten verlaagt en de kans op het maken van fouten vermindert, dat is het doel. “Je ziet dat bedrijven veel verschillende programma’s, systemen en Excelsheets gebruiken voor allerhande verschillende personeelszaken. Dat moet je in deze tijd van automatisering en digitalisering niet meer willen. Het is niet nodig dat je te laat bent voor aanmelden voor Code 95, om maar wat te noemen. Slimme systemen geven jou als werkgever en de werknemer een seintje. En zo kan dat met alle personeelsaangelegenheden. Bovendien levert een automatisch systeem tijdswinst op en het geeft overzicht”, aldus Sjors Jepkema, bij TLN verantwoordelijk voor producten en diensten.

Alles bij de h​and

Of het nu gaat over salarisadministratie, ziekmeldingen, arbeidsovereenkomsten, verlofaanvragen, functioneringsgesprekken, signalering van aflopende ID-bewijzen, registratie van vervaldata Code 95, schades, boetes, diploma’s contracten: alle personeelszaken van iedere medewerker zijn voor de werkgever direct bij de hand in het TLN Werkgeversportaal. Medewerkers kunnen ook profiteren van het systeem. Met een persoonlijke inlog kunnen zij gemakkelijk bij hun eigen gegevens.

Goed werkend sy​​steem

TLN werkt voor het TLN Werkgeversportaal samen met hr-softwareleverancier CBBS. Dit bedrijf heeft in nauwe samenspraak met TLN en met een aantal TLN-leden het werkgeversportaal ontwikkeld. ‘We hebben daar goed de tijd voor genomen want het moet een goed werkend systeem zijn’, zegt Jepkema. En dat is het geworden zo blijkt uit de reactie van Annemarie Lesage van BKS. In het komende nummer van Transport en Logistiek komt zij uitgebreid aan het woord als een van de testers van het TLN Werkgeversportaal.

Geïnteres​seerd?

Bent u als TLN-lid nieuwsgierig wat het werkgeversportaal voor u kan betekenen? Wij verzorgen geheel vrijblijvend een uitleg van de werking van het systeem. Dan kunt u ervaren hoe eenvoudig het werken met het TLN Werkgeverportaal is.
Neem contact op met uw relatiebeheerder, de TLN Ledendesk (088 4567567) of met Sjors Jepkema (06 22229732). ​​

Meer weten?

Contact de expert

Saskia Kraaijenoord