Veel gemak en tijdswinst met TLN Uren app

Uren bijhouden was nog nooit zo gemakkelijk. Met de TLN Uren app kunnen chauffeurs al hun gewerkte uren eenvoudig registreren. En alle gegevens worden direct digitaal, realtime en volgens de cao verwerkt in de TLN Uren webportal. Snel, doeltreffend en simpel.

Of het nu gaat om rijden, laden, lossen, tanken, wachten, pauzes, overnachten, het zit allemaal in de app. Geen papieren dag- of weekstaten meer maar heldere digitale communicatie. Alles wat de chauffeur invoert is direct terug te zien in de TLN Uren webportal. De vergoedingen worden automatisch volgens de cao berekend en alles is klaar voor salarisverwerking en afhandeling. Gemakkelijk en het scheelt veel tijd.

Automatiseren

‘Een absolute no-brainer in de aanschaf’, zegt gebruiker van het eerste uur, Ronald Kranenburg van Plantex Logisitics uit Boskoop. ‘Deze app is een must voor transportondernemers die hun urenverantwoording willen automatiseren. Door de geringe opstartkosten en het lage maandbedrag is dit product voor elk transportbedrijf aantrekkelijk.’

Gemakkelijk installeren

De installatie en het gebruik voor chauffeurs is heel makkelijk. Ronald Kranenburg: ‘Het is zo goed als ‘plug and play’. De chauffeurs hebben geen papieren rompslomp meer en ervaren een rechttoe, rechtaan gebruiksvriendelijke interface waarmee ze hun uren kunnen registreren. Hetzelfde geldt voor de thuisbasis portal. De activiteiten worden naast elkaar weergegeven en dat maakt controle gemakkelijk.’ De app is zowel op een smartphone als op een tablet te downloaden en te gebruiken.

Gratis uitproberen

TLN-leden kunnen de uren app twee weken vrijblijvend en gratis uitproberen. Alle functionaliteiten, inclusief de TLN Uren webportal zijn in de gratis demo volledig operationeel. Vul het registratieformulier in het begin vandaag nog met testen. Kijk op de website van TLN voor alle informatie over de TLN Uren app.

Vragen antwoorden

Voor alle vragen en antwoorden rondom de TLN Uren app, kijk eerst op de webpagina van de TLN Uren app. Kom je je vraag niet tegen, dan kun je als TLN-lid natuurlijk terecht bij onze ledendesk 088 4567567.

Meer weten?

Contact de expert

Team arbeidsmarkt

Adviseurs