Afbeelding Communities

TLN Community

Medio 2024 vind je op deze pagina de TLN Community voor KTO en SHEQ-managers. Lees hieronder meer informatie. Houd je mailbox in de gaten als je tot een van de twee testgroepen behoort. Later krijgen ook andere ledengroepen toegang.

Wat is de TLN Community?

Een community is een veilige, online omgeving waarin TLN-leden kennis en ervaringen met elkaar kunnen delen. Alle deelnemers hebben met elkaar gemeen dat zij werken binnen de logistieke en transportsector. TLN-leden blijven elkaar fysiek ontmoeten en kennis delen, maar de community biedt een (extra) mogelijkheid dit ook online te doen.

Waarom de TLN Community?

TLN-leden hebben de behoefte online (en veilig!) informatie met elkaar te delen. TLN maakt dit mogelijk via de TLN Community.

Hoe meld ik mij aan voor de TLN-community?

TLN vindt het belangrijk dat de community een veilige plek is en blijft. Daarom controleren we op persoonsniveau wie er toegang krijgt tot de community. In eerste instantie starten we een pilot met KTO-leden en SHEQ-managers. Als de nieuwe community einde Q1 2024 live staat, kun jij je als lid al wel vast aanmelden.

 

Binnenkort lees je hier meer informatie over TLN-community.