Lambooij Logistiek – Website – Header

ICT-advies en projectmanagement Lambooij

ICT moet passen bij je bedrijf en proces. Klinkt makkelijker dan het is. Hoe vind je bijvoorbeeld de juiste leverancier met het juiste pakket? En hoe ga je na aanschaf succesvol implementeren? TLN wil ondernemers hierbij helpen. Samen met servicepartner Lambooij Logistiek is er op dit gebied veel expertise in de transport- en logistieksector.

Lambooij Logistiek richt zich op projectmanagement en het geven van advies op het snijvlak van transport en automatisering. Voorbeelden hiervan zijn pakketselectie, implementatiebegeleiding en optimalisatie in gebruik van systemen. Bemiddeling in vastgelopen ICT-projecten behoort ook tot de dienstverlening.

Focus op oplossingen die echt werken, op ieder gewenst niveau binnen een organisatie. Gaat het om meer, snellere en gedetailleerdere informatie, slimmer werken, inzicht in prestaties, of beter beheer van de logistieke kosten?

Bekend in de markt van: TMS-software, advanced planning software, boordcomputers, mobiele applicaties, documentscanning, elektronisch berichtenverkeer en track&trace.

Leden van TLN krijgen een exclusieve ledenkorting van 5% op het reguliere tarief.

Contact

Neem voor meer informatie contact op met Menno Lambooij.