24/7 inzicht in resultaat, liquiditeit & vergelijking met andere transporteurs

Transportondernemers hebben vaak veel vragen over de dagelijkse bedrijfsvoering. ‘Hoe zit het met de kosten? Zijn deze niet te hoog? Hoe doen mijn concurrenten het? Wat kan beter? Kunnen belastingen, crediteuren en personeel op tijd betaald worden?’ In samenwerking met Alfa Accountants en Adviseurs ontwikkelde TLN de TLN Benchmark om antwoord te geven op deze vragen.

Waarom de TLN Benchmark?

De TLN Benchmark geeft alles weer in één tool. Zo heb je 24/7 inzicht in resultaat, liquiditeit en de vergelijking met andere transporteurs. Je weet direct hoe je ervoor staat en kunt mede hierdoor goede en gefundeerde beslissingen nemen.

TLN-korting

De TLN Benchmark is beschikbaar in drie varianten:

  • TLN Benchmark Brons

  • TLN Benchmark Zilver

  • TLN Benchmark Goud

TLN-leden krijgen op alle varianten een exclusief ‘Servicepartner Ledenvoordeel’. Bovendien geldt voor alle drie de opties dat Alfa Accountants en Adviseurs de eerste opzet en inrichting ter waarde van 500 euro voor haar rekening neemt. Bezoek voor meer informatie over de abonnementsvormen en het bijbehorende ledenvoordeel https://www.alfa.nl/tlnbenchmark

Informatie aanvragen

Heb je vragen of wil je extra informatie ontvangen over de TLN Benchmark? Vul dan onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Meer weten?

Contact de expert

Denise van Vliet

communicatieadviseur