Recente columns

 

Ontmoetingsplaats voor leden

Zaterdag 21 november is het zover: ons TLN-congres. Achter de schermen wordt er door het TLN-team keihard aan gewerkt. Ik kan u verzekeren dat dat mooi is om te zien.

​De verve waarmee de mensen samenwerken om voor u een mooi programma neer te zetten, is enorm. Een programma waarin wij willen laten zien hoe belangrijk onze sector is voor de BV Nederland.


Voor ons is het congres altijd een van de hoogtepunten van het jaar. Het is ieder jaar de ontmoetingsplaats voor leden van TLN uit het hele land, klein en groot, van sierteeltvervoerder, logistiek ketenregisseur tot expediteur. Juist deze verscheidenheid aan leden maakt het congres boeiend. TLN staat in het hart van de transport en logistiek en is uw organisatie die uw belangen op alle niveaus behartigt. Niet altijd is de activiteit van TLN zichtbaar, maar ik kan u verzekeren dat uw organisatie er op dit moment goed op staat, zowel binnen als buiten Nederland. Wij schaken op vele borden in het belang van onze sector en kunnen dit alleen doen met uw steun.


Wij zijn een organisatie die volledig is toegewijd aan het behartigen van uw belangen. Met meer dan 5.000 leden is dit een uitdaging, maar met een vereniging die haar verankering vindt in regio’s, deelmarkten en kringen zeker geen onmogelijke opgave. Sterker, dit is de kern van onze vereniging: goed luisteren naar onze achterban, uw wensen omzetten in beleid. Dit doen wij op lokaal, regionaal en nationaal niveau, maar vooral ook in Brussel, de plek waar meer dan 80 procent van onze regelgeving vandaan komt.


Met het Nederlandse voorzitterschap op komst is onze invloed in Brussel meer dan ooit van belang. Door met u in gesprek te gaan, door het faciliteren van discussies en het organiseren van bijeenkomsten geeft u ons input voor ons werk. Met deze gezamenlijke input kunnen wij als TLN op pad met concrete plannen om het belang van de sector naar voren te brengen daar waar het telt.  Onze winst is uw tevredenheid.
Ons congres is een mooi moment om dit allemaal met u te delen en Nederland te laten zien waar onze sector voor staat. Ik hoop u op 21 november te mogen ontmoeten op uw congres te Aalsmeer. Na een middag vol inhoud zullen wij het congres afsluiten met een feestelijke dinershow. De bloemetjes kunnen in Aalsmeer echt worden buiten gezet tijdens de afterparty.

2015
23