TLN gebouw kantoor

Medewerker Hospitality & Facility (15 uur per week met uitzicht op meer uren)

Ben jij servicegericht en krijg jij energie van het werken aan een gastvrije werkomgeving in ons eigen kantoor voor zowel onze collega’s als voor onze leden? Ben je daarnaast een teamplayer, communicatief vaardig, technisch aangelegd en fysiek sterk? Dan is de functie van medewerker Hospitality & Facility jou op het lijf geschreven!

Wat doen wij?

Wij behartigen de belangen van onze leden op (inter)nationaal, regionaal en lokaal en we zetten ons in voor een sociale, rendabele en duurzame sector. TLN maakt ruimte voor ondernemen en biedt leden producten en diensten zoals opleidingen en trainingen voor gericht ondernemerschap en voor hun ontwikkeling. TLN is partner bij de onderhandelingen voor de cao binnen de sector transport en logistiek, waar zo’n 160.000 medewerkers werkzaam zijn.

Onze leden zijn zowel kleine transportondernemingen, expediteurs als grote logistieke dienstverleners uit verschillende deelmarkten en kringen. Net als de verscheidenheid van onze leden zijn, streven we als organisatie ook naar een divers personeelsbestand en hechten wij grote waarde aan diversiteit en inclusie.

Benieuwd naar hoe wij in beweging blijven? Bekijk onze video

Onze kernwaarden: Zo doen we dat bij TLN!

Toegewijd aan TLN en onze leden streven onze mensen ernaar om zich dagelijks in te zetten voor het behalen van onze doelstellingen. Eigenaarschap betekent dat je je verantwoordelijk voelt voor de doelen van TLN en dat je alles doet wat binnen je mogelijkheden ligt om deze doelen te bereiken. We verwachten van onze medewerkers dat ze Ambitieus zijn door onder andere te blijven werken aan hun persoonlijke ontwikkeling. We vinden het vanzelfsprekend dat onze medewerkers met verstand van zaken aan de slag gaan en dat kennis actief wordt benut. Deze kernwaarden zijn belangrijk voor onze gezamenlijke cultuur: zo doen we dat bij TLN! En die cultuur is belangrijk voor ons werkplezier, onze dienstverlening naar de leden, ons succes en voor een consistente reputatie. Dagelijks werken daarom zo’n 100 collega’s in het land of vanuit ons recent vernieuwde kantoor in Zoetermeer volgens deze kernwaarden. Onze kerncompetenties zijn: leidend, nieuwsgierig, verbindend, kundig, betrouwbaar en bruisend!

Jij & TLN

De medewerker Hospitality & Facility is het eerste aanspreekpunt bij het betreden van ons prachtige pand en worden bezoekers gastvrij ontvangen. Daarnaast zorg je samen met je team voor kantoorondersteuning zodat onze collega’s kunnen beschikken over o.a. post, drukwerk en kantoorartikelen.
Tevens zijn het maken van specialistisch drukwerk, assisteren bij de opbouw en het afbreken van beurzen, klaarzetten van vergaderzalen, koffiemeetings of borrels en het verhelpen van kleine (technische) mankementen onderdelen van je functie. Het (technisch) assisteren bij het gebruik van onze webinar-ruimte is ook een van de werkzaamheden.
Extern werk je samen met bezoekers en leveranciers, intern met alle TLN collega’s en ben je onderdeel van een team van 5 collega’s, waaronder de coördinator Facilitair & ICT waaraan je rapporteert. Daarnaast maak je onderdeel uit van het BHV team.

Wat breng je mee?

Je bent een persoon die zijn/haar taken goed kan overzien, zowel zelfstandig als in een team kan werken en flexibel is. Het team werkt met roosters om de bezetting op orde te kunnen houden en het kan voorkomen dat er buiten kantoortijden vergaderingen gepland worden waar de zaal voor in orde moet worden gebracht, de catering moet worden geregeld en er zodoende iemand aanwezig is die het pand kan openen en sluiten.

Daarnaast beschik je over:

 • MBO denk- en werkniveau
 • BHV-diploma is een pré
 • Servicegericht, dienstverlenend en representatief
 • Sociale en communicatieve vaardigheden
 • Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Fysiek fit om de functie te kunnen uitoefenen
 • Overdag tussen 08.00 uur en 17.30 uur beschikbaar en af en toe in de avonduren beschikbaar.
  De 15 uur worden bij aanvang verdeeld over maandagmiddag, dinsdagochtend en donderdagmiddag.

Wat biedt TLN jou?

 • Veel mogelijkheden voor ontwikkeling en groei
 • Een veelzijdige functie voor 15 uur per week, met uitzicht op opbouw van aantal uren, afhankelijk van toename van werkzaamheden. In eerste instantie zijn de werkdagen maandag- en donderdagmiddag en dinsdagochtend en de flexibiliteit om in overleg hiervan af te wijken.
 • Fulltime salaris tussen de € 2.500 – € 3.200 bruto per maand bij een fulltime dienstverband (40 uur per week)
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden:
  • Ruime reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer en zakelijke kilometers
  • Voordelige leasefiets-regeling
  • Premievrij pensioen
  • Een aanvullende WGA-hiaat verzekering en een aanvullende ongevallenverzekering
  • Collectieve ziektekostenverzekering
  • Gezonde (en gedeeltelijk gesponsorde) lunch in ons bedrijfsrestaurant
  • Deelname aan bedrijfsfitness (Fit 20) onder werktijd op kantoor
  • Een gezellige personeelsvereniging

Kies voor beweging, kies voor TLN

Zin om bij ons aan de slag te gaan? Laat het ons weten op vacature@tln.nl , liefst met CV en brief of solliciteer via de site (www.tln.nl/werken-bij-tln).
Voor vragen kun je ook dit mailadres gebruiken of contact opnemen met onze personeel en organisatie afdeling Iris Schagen (088-4567156) of Rinke Roebroek (088-4567163).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 15 MB.
  .doc, .docx of .pdf - maximaal 15MB.
 • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 15 MB.
  .doc, .docx of .pdf - maximaal 15MB.