Statue Of Lady Justice In An Office

Meesters in Business

Behoefte aan een goede advocaat met een specialisatie in de logistiek? Meesters in Business biedt die service! Niet alleen bij geschillen, maar ook als preventief en vertrouwd adviseur.

De advocaten adviseren en begeleiden ondernemers op het gebied van contracten en algemene voorwaarden, schade en aansprakelijkheid, incasso en beslag, bedrijfsvoering en overheidshandelen. En niet alleen als er ‘gedoe’ is. Meesters in Business: “Een advocaat is niet alleen iemand met een toga in een rechtszaal. Die tijd ligt achter ons. Een goede advocaat probeert om geschillen vooraf te voorkomen of, als ze er nou eenmaal toch zijn, op te lossen. En alles met maar één belang in het achterhoofd; het belang van de cliënt. Meedenken in een vroeg stadium, dat is de truc! Toch gedoe? Weet dat we beschikken over een juridisch wapenarsenaal.”

Meesters in Business (MIB) is een niche advocatenkantoor, gevestigd in Den Haag. Het kantoor bestaat uit advocaten die ruime ervaring hebben opgedaan bij onder meer TLN en die de overstap naar een eigen kantoor hebben gemaakt. Zij bieden full service rechtshulp voor de kleine en middelgrote ondernemer. Juist de logistieke sector is voor hen een bekend en prettig werkterrein. Aan kennis en ervaring geen gebrek. Het ‘logistieke recht’ kennen zij als hun broekzak. En met een tarief dat 25% onder het gemiddelde ligt, is dit met recht scherp te noemen. Voor leden geldt daarbovenop een extra korting van ruim 10%. Vaste klant en gewoon even sparren? Dat beschouwen zij als service.

Contact

Contactinformatie vind je op de website van Meesters in Business.