Organisatie voor Erkende Verhuizers (OEV)

​​​Wat doet OEV?

De Organisatie voor Erkende Verhuizers (OEV) is er voor u. Als Erkende Verhuizer kunt erop vertrouwen dat uw organisatie iedere dag opnieuw alles in het werk stelt u om optimaal van dienst te zijn bij alle zaken waar u als Erkende Verhuizer mee te maken heeft.

Om maximaal effect voor u te bereiken zoekt zij waar mogelijk proactief de samenwerking met ketenpartners die voor het betreffende onderwerp het meest effectief zijn. Dan kunt u zich richten op dat wat echt belangrijk is, namelijk verhuizen!

De Organisatie voor Erkende Verhuizers is schemabeheerder van twee branchekeurmerken: Erkende Verhuizers (EV) en Erkende Projectverhuizers (PPV).

Branchekeurmerk Erkende Verhuizers (EV)

Erkende Verhuizers is inmiddels een begrip en omvat eisen op het gebied kwaliteit, milieu en veiligheid. Hierop worden de bedrijven getoetst door een onafhankelijke instelling. Het keurmerk biedt de klant de garantie dat de Erkende Verhuizers er alles aan doen om verantwoord te verhuizen en hierbij te denken aan de veiligheid van de medewerkers, de inboedel van de klant en het milieu.

Meer informatie

Branchekeurmerk Erkende Projectverhuizers (PPV)

Branchekeurmerk PPV heeft tot doel om opdrachtgevers in het bonte landschap van verhuisdienstverleners de weg te wijzen naar dé specialisten in projectverhuizing van kantoren, bedrijven en instellingen. PPV certificering betekent de objectieve erkenning van uw verhuiskwaliteit en omvat actuele eisen die zijn gebaseerd op de vraag van opdrachtgevers.

Meer informatie

Verhuiscollege

Verhuiscollege is het opleidingsinstituut van de verhuisbranche, de aanbieder van verhuisopleidingen, zowel voor de beginnende en als voor de ervaren verhuizer. 

Meer informatie

Inkoop verhuis- en transportmaterialen

Voor uitstekende service en gunstige prijzen voor uw verhuis- en transportmaterialen kunt u terecht bij Moonen Packaging in Weert. Voor elke wens op materiaalgebied is er een passende oplossing.

Meer informatie

Accountmanager Michiel Schouten 

Erkende Verhuizer worden?

Lees de voordelen in de flyer '10 voordelen om een Erkende Verhuizer te zijn' of neem contact op via e-mail.

Contactgegevens

Organisatie voor Erkende Verhuizers
Bredewater 26 (vijfde verdieping)
2715 CA Zoetermeer
tel. 070 340 17 88
info@erkendeverhuizers.nl
KvK Den Haag: 40413355
Lid van MKB Nederland, partner van MVO Nederland

Lees meer

Extra informatie

Alles over de organisatie

Bijeenkomsten en nieuws

Speciaal geselecteerd voor de leden van deze groep

Gerelateerd

Actualiteiten