Activiteiten JongTLN

JongTLN organiseert zowel in de regio als landelijk diverse bijeenkomsten waar de leden elkaar kunnen ontmoeten, hun netwerk kunnen opbouwen en kennis en ervaring kunnen uitwisselen.

​​​​​​​​Regionale netwerkborrel

​De JongTLN netwerkborrels​ 2019​ vinden​​ plaats op: 

Datum​​Tijd
6 juni 2019 -
Regio Noord-West​​
​17:00-19:00 uur​​Meld je aan
​6 juni 2019 -
Regio Oost
​18:00-20:00 uur​Meld je aan
6 juni 2019 -
Regio West
​17:00-19:00 uur
​Meld je aan
6 juni 2019 -
Regio Zuid
19:00-21:00 uurMeld je aan
13 juni 2019 -
Regio Noord
​​17:30-19:00 uur
Meld je a​an

​Leden van JongTLN kunnen zich aanmelden via de uitnodiging die zij daarvoor via de mail hebben gekregen. Uitnodiging gemist of nog geen lid van JongTLN? Stuur dan een e-mail naar jong@tln.nl.

Opleiding 'Bedrijfsopvolging in het familiebedrijf'

Veel JongTLN-leden hebben de ambitie om in de toekomst het familiebedrijf over te nemen. De overname is een proces waarvoor goed de tijd moet worden genomen en ook veel verder gaat dan alleen een financiële transactie. Bovendien geldt in een familiebedrijf ook nog eens dat zakelijke en privé belangen door elkaar heen lopen.

De jonge ondernemer zit zodoende in een fase waarin er veel voor hem veranderd, zijn rol binnen het bedrijf veranderd en hij moet meer aandacht gaan schenken aan zaken als de visie op het bedrijf, leiderschap en het omgaan met en aansturen van medewerkers.

JongTLN wil haar leden in dat proces ondersteunen en van elkaar laten leren en start daarom met de vijfdelige opleiding ‘opvolging in het familiebedrijf’. JongTLN maakt voor deze opleiding gebruik van de kennis van TLN en van het Expertisecentrum Familiebedrijven van de Hogeschool Windesheim.

Meer informatie

Neem voor meer informatie over JongTLN contact op met het secretariaat van JongTLN via jong@tln.nl ​

Bronvermelding en verwijzing

Verdieping

Voor de leden die alles over dit onderwerp willen weten