Kleine Transport-ondernemingen

​​Wie zijn de leden van KTO?

De Kring van Kleine Transportondernemingen (KTO) richt zich op transportondernemingen met kleine wagenparken. Deze doelgroep kenmerkt zich door haar praktische inzetbaarheid en hands-on-mentaliteit.

Wat doet KTO?

KTO begeleidt en ondersteunt kleinere vervoerders bij de verdere professionalisering van hun onderneming. De Kring KTO richt zich op het ondersteunen van de kleine transportondernemingen in de breedste zin van het woord.

  • Maak gebruik van TLN-dienstverlening (sociaal, juridisch, bedrijfseconomisch). Deskundigen helpen u op weg met specifieke problemen
  • Kring KTO verzorgt zowel landelijke als regionale bijeenkomsten over onderwerpen die voor kleine transportondernemingen belangrijk zijn.
  • Namens de gehele Kring wordt gelobbyed in Den Haag en Brussel. Met name om te zorgen dat de kleine ondernemer wordt gehoord. De discussie over de zelfstandigheid van ondernemers zonder personeel bijvoorbeeld: een lobby die door TLN is aangevoerd samen met het Platform Zelfstandige Ondernemers (VNO-NCW).

Dit alles en meer gebeurt vanuit de behoefte om ook voor de toekomst de kleine transportondernemers een kans te geven hun onderneming succesvol voort te zetten. 

 

Lid worden van KTO

Heeft u interesse in een lidmaatschap van de Kring KTO en/of van TLN? Of wilt u meer weten over de Kring KTO en wat zij voor u kan betekenen? Stuur dan een e-mail naar kringkto@tln.nl

Contactpersoon: 
Albert Kort
tel. 06 - 22915127
e-mail akort@tln.nl


 

Lees meer

Extra informatie

Alles over de organisatie

Bijeenkomsten en nieuws

Speciaal geselecteerd voor de leden van deze groep

d359b1fd-b136-4ecf-ae13-7f0c10554b1e

Agenda
Bijeenkomsten

Gerelateerd

Actualiteiten