Dossierupdates nieuwe tln.nl

Hieronder vind je meer informatie over de dossierupdates op het vernieuwde tln.nl.

Bekijk het filmpje met de uitleg over hoe dossierupdates werken.

Veelgestelde vragen dossierupdates

Dossierupdates zijn e-mailupdates waar jij je als bezoeker op kunt abonneren. Als er een nieuw bericht verschijnt op tln.nl in het dossier waarop jij je geabonneerd hebt, dan ontvang je een e-mail. Jij geeft zelf aan hoe vaak je deze mail wilt ontvangen. In de mail vind je een overzicht van alle nieuwsitems die zijn verschenen in een bepaalde periode, over de onderwerpen die jij interessant vindt.

De dossierupdates zijn openbaar toegankelijk. Na het aanmaken van een account hebben zowel leden als niet leden toegang. Als niet lid heb je helaas geen toegang tot alle informatie. Ben je als ondernemer actief in de logistieke- en transportsector dan loont het om TLN-lid te worden.

Wil jij een dossierupdate ontvangen, dan is het belangrijk dat je een account aanmaakt of koppelt (of aan de contactpersoon binnen je bedrijf vraagt om dit te doen). Hiermee krijg je toegang tot 'Mijn TLN'. Hiervoor is het belangrijk om in te loggen. Eenmaal ingelogd kom je op de jouw persoonlijke dashboard en kun jij aangeven welke onderwerpen je wilt volgen en hoe vaak je hierover wilt worden geïnformeerd.

Meer weten?

Contact de expert

Team communicatie

Communicatie adviseurs & medewerkers