Aanmelden voor verkiezingsdebat ‘Duurzaam Transport’ kan nu!

Transport & Logistiek Nederland en Natuur & Milieu organiseren op 10 maart a.s. een verkiezingsdebat ‘Duurzaam Transport: welke route kiest politiek Den Haag?’ Vandaag is de uitnodiging de deur uitgegaan en je kunt je vanaf nu aanmelden!

duurt

Het debat vindt plaats van 10.15 tot 11.15 uur en kun je vanaf je (thuis)werkplek volgen. Wil je het debat bijwonen, meld je hier aan!

Politieke beslissingen over transport
Verduurzaming staat bovenaan de prioriteitenlijst van veel politieke partijen. Een nieuw kabinet gaat ook over de transportsector beslissingen nemen. Jij maakt je als ondernemer misschien zorgen over de haalbaarheid en de betaalbaarheid van verduurzamingsplannen of wat de politici nu concreet van jou verwachten. En als stakeholder wil je ook weten waar je de komende jaren rekening mee moet houden. Ben jij benieuwd wat de politiek van plan is? Volg dit debat!

Deelnemende politici
Politici van de grootste politieke partijen – Mark Harbers (VVD), Wytske Postma (CDA), Roy van Aalst (PVV), Suzanne Kröger (GroenLinks), Raoul Boucke (D66) en Pieter Grinwis (ChristenUnie) – gaan met elkaar in debat over hun ideeën en wensen over verduurzaming van transport en logistiek. Onder leiding van BNR-presentator Maarten Bouwhuis kruisen de politici de degens over kwesties zoals een kilometerheffing, subsidies voor schone vrachtauto’s, laadinfrastructuur en transportinnovaties. Allemaal onderwerpen waar de politiek de komende jaren beslissingen over gaat nemen en die impact kunnen hebben op jouw sector.

Na het debat: digitale meet & greet met de politici
Na afloop van het debat gaan politici in afzonderlijke chatrooms graag met jou in gesprek over de plannen van hun politieke partij. Je hebt dus ook de gelegenheid om meteen te laten weten wat je van hun plannen vindt en om ze iets vanuit de praktijk mee te geven.

Vragen
Heb je al inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Mira Levi, E mlevi@tln.nl of Nienke Onnen n.onnen@natuurenmilieu.nl. Voor organisatorische vragen kan contact worden opgenomen met de afdeling Evenementen, E evenementen@tln.nl