Al meer dan 500 deelnemers webinar kostenontwikkelingen

Het jaarlijkse rapport kostenontwikkelingen in het wegvervoer is populair bij TLN- en evofenedexleden. Er zijn dan ook al meer dan 500 aanmeldingen voor de online bijeenkomst over het rapport van onderzoeksbureau Panteia op donderdag 7 oktober. Het webinar is van 10.30 uur tot 11.30 uur. Je kunt je nog aanmelden.

Kosten logistiek vervoer

Tijdens het webinar wordt het rapport “Kostenontwikkeling in het wegvervoer” gepresenteerd. Dit rapport dient als een betrouwbare bron van kosteninformatie voor verladers en vervoerders. Het rapport geeft voor het eerst ook inzicht in de kostenontwikkelingen van “groene voertuigen”.

Investeren
Zowel verladers als vervoerders zijn bezig met een schoner en duurzamer wegtransport. Investeren in innovatie is noodzakelijk, maar de prijs voor investeren in bijvoorbeeld zero-emissie vrachtwagens is hoog. Tijdens het webinar gaan zowel een verlader als een vervoerder in op hun beweegredenen om te verduurzamen. Daarbij is uiteraard volle aandacht voor de manier waarop zij dat bekostigen.

Aan-/afmelden
Aanmelden kan hier (wel dien je eerst ingelogd te zijn op de website). Na ontvangst van de aanmelding wordt een bevestiging per mail verstuurd en ontvang je een kijkerslink voor het webinar. Heb je problemen met inloggen of andere problemen met de aanmelding, stuur dan even een mailtje naar evenementen@tln.nl. Wij regelen het voor je.

Inhoudelijk
Voor inhoudelijke vragen kunt je terecht bij Roger van Straaten, rvstraaten@tln.nl.