Arbodienst Perspectief neemt STL Verzuim over   

Per 1 mei 2023 bundelen arbodienst Perspectief en STL Verzuim de krachten. Dit betekent dat het bedrijf Perspectief de verzuimdienstverlening van STL overneemt. Daarnaast nemen de organisaties zich voor om nauw te gaan samenwerken op het gebied van duurzame inzetbaarheid.    

Verzuim-1

Een gezonde toekomst
STL: “In de huidige markt verandert er veel. Om de volgende stap te kunnen zetten voor verzuimdienstverlening in onze sector transport en logistiek hebben we aansluiting gezocht bij het bedrijf Perspectief. Zij zijn een landelijk opererend dienstverlener gericht op een duurzame oplossing en op het voorkomen van verzuim. Zo kunnen we de kwaliteit van onze dienstverlening voor onze klanten beter waarborgen voor de toekomst. Wij zijn blij dat Perspectief onze dienstverlening op een goede manier wil voortzetten en continuïteit biedt voor onze klanten en onze medewerkers.”

Dezelfde dienstverlening maar dan uitgebreider
De dienstverlening richting klanten blijft hetzelfde, maar dan uitgebreider. Perspectief beschikt namelijk over een veel groter team van deskundigen. Van (bedrijfs)artsen tot coaches tot arbeidsdeskundigen. Allemaal gericht op het ontzorgen van werkgever en medewerker bij ziekteverzuim. Onder het motto ‘maakt beter’ zijn werkgevers verzekerd van een nóg betere multidisciplinaire aanpak die maatwerk mogelijk maakt.  Voor meer info zie de website van Perspectief.

Krachten bundelen

STL: “De synergie die we zien op het gebied van duurzame inzetbaarheid is een mooie belofte van de voorgenomen samenwerking na de overname. Voor trajecten zoals PMO, RI&E en werkkrachtprogramma’s kunnen werkgevers terecht bij STL”.

Voor vragen kunt u terecht bij STL.