Contract beoordelen? TLN helpt je graag!

Het einde van 2021 nadert. Veel bedrijven houden zich de komende tijd bezig met contractonderhandelingen. Om leden hierin bij te staan, breidt de afdeling Juridisch van TLN tot het einde van het jaar de eerstelijnsadvisering uit. Wil je dat één van onze juristen jouw contract nakijkt en met je bespreekt? Of heb je vragen over bepalingen in het contract en wil je hier naar laten kijken? Wij helpen je graag verder!

contract

Tot het einde van 2021 doen wij deze beoordelingen binnen de eerstelijnsadvisering*. Dat betekent dat het voor jou, als TLN-lid, kosteloos is.

Wist je al dat de juristen van TLN je ook kunnen helpen bij het opstellen van contracten? Wij hebben verschillende modelcontracten waar je gebruik van kunt maken. Mocht er niets tussen zitten wat goed aansluit op jouw situatie, dan kunnen we in het kader van individuele dienstverlening een contract op maat voor je opstellen. Ook voor de bijbehorende algemene voorwaarden kun je bij ons terecht.

*De beoordeling houdt in dat een jurist jouw contract doorneemt en de juridische haken en ogen die erin staan telefonisch met je bespreekt. Vragen over bepalingen vallen uiteraard ook onder de beoordeling.