Datamonitor laat ondernemer beter besluiten

Een succesvolle ondernemer baseert zijn of haar beslissingen op basis van een inschatting van de toekomst, onderbouwd door beschikbare gegevens uit het verleden. Liefst de data over het meest recente verleden, zodat aanpassingen in de bedrijfsvoering meteen kunnen worden gemaakt. Maar dan moet je die data wel gemakkelijk beschikbaar hebben. En dat is nog best een uitdaging.

ORM

Heb je alle cijfers over kosten, opbrengsten en rendementen in beeld? Weet je precies hoe het zit met je mensen, je materieel en alle zendingen? Ja? Lees dan niet verder. Zonde van de tijd!

Maar wil je meer inzicht, dan is er hulp. Een unieke samenwerking van TLN, Oost NL, TKI Dinalog, Logistics Valley, Bricklog en Powerblocks heeft geresulteerd in een waardevol instrument: de Operationeel Rendement Monitor. De Operationeel Rendement Monitor geeft dagelijks inzicht in het operationeel rendement en de uitzonderingen in de operatie. Tot 28 juni biedt TKI Dinalog de eerste 20 mkb-transportondernemers aan om de techniek versneld bereikbaar te maken. Dit doen ze door de eenmalige aansluitkosten voor hun rekening te nemen.

Meer weten? Vraag jouw relatiebeheerder ernaar, bel met de ledendesk op nummer 088-4567567 of klik hier.