Denk mee met TLN

TLN communiceert via verschillende kanalen met zijn leden – denk aan de magazines, nieuwsbrieven, website en sociale media – en wil deze communicatie graag optimaliseren.

Ledenraad

Een effectieve informatievoorziening en een goed contact tussen leden en vereniging is immers van groot belang om de belangenbehartiging en dienstverlening zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen van de leden. Vandaar dat TLN binnenkort een onderzoek start dat tot doel heeft de communicatie tussen de vereniging en de leden te verbeteren.

Twee bijeenkomsten

Onderdeel van dit onderzoek zijn twee bijeenkomsten met leden, beide op woensdag 11 maart in Rotterdam. Met een groep ondernemers/managers in transport en logistiek gaan we in een sessie van 2 uur de ledenwensen ten aanzien van de communicatie in kaart brengen. De sessie wordt geleid door een ervaren gespreksleider van MediaTest.

Geïnteresseerd?

Wil je meedenken met TLN en deelnemen aan een van deze twee sessies? Stuur dan een mail naar online@tln.nl, met daarin in ieder geval jouw naam, bedrijfsnaam, functie, telefoonnummer en mailadres. Deelnemers aan de sessie ontvangen een onkostenvergoeding van 100 euro.