Denk mee over zwaar verkeer in Amsterdam, vul de vragenlijst in!

De gemeente Amsterdam roept belanghebbenden, waaronder transportbedrijven, op mee te denken over de invulling van het Actieprogramma Kademuren en Bruggen. De hoofdstad vraagt om een vragenlijst in te vullen.

Vanwege de slechte staat van honderden bruggen en tientallen kilometers kademuur in Amsterdam zal zwaar verkeer in de stad verder worden beperkt. TLN is al geruime tijd met de gemeente Amsterdam in gesprek over het Actieprogramma Kademuren en Bruggen. Binnen dit programma valt een onderzoek naar de aanpassingsmogelijkheden voor de maatregelen met betrekking tot de 7,5 ton zone in Amsterdam.

Belang transportbedrijven
Om dit onderzoek zo compleet mogelijk te maken en alle mogelijke belanghebbenden de gelegenheid te geven hun knelpunten of wensen kenbaar te maken, nodigt de gemeente Amsterdam uit om mee te doen aan dit onderzoek door een vragenlijst in te vullen. TLN wijst erop dat dit van groot belang is voor transportbedrijven die Amsterdam aandoen. Nieuwe maatregelen zullen ongetwijfeld invloed hebben op de bedrijfsvoering, vul daarom de vragenlijst in en vul deze waar nodig aan.

Inspraak
Amsterdam hoort graag wat de mogelijke gevolgen van deze nieuwe regels betekenen voor transportbedrijven, zodat hiermee bij de besluitvorming waar mogelijk rekening kan worden gehouden. Als de nieuwe regels verder zijn uitgewerkt, is er nog de gelegenheid voor inspraak. Dit zal naar verwachting in september dit jaar zijn.

Vragenlijst
Het invullen van de vragenlijst kost ongeveer 5 minuten de tijd, en kan het best worden ingevuld door degene binnen het bedrijf die het meest van de belading en routeplanning van de voertuigen weet.

Klik hier voor de vragenlijst