Doe mee met de Dag van de Vrachtwagenchauffeur

Op 12 december is de Dag van de Vrachtwagenchauffeur. Tientallen bedrijven doen mee, van groot tot klein. Doet uw bedrijf ook mee?

Truck driver, Chauffeur dag

​Iedereen kan zijn eigen invulling geven aan de Dag van de Vrachtwagenchauffeur. En dat is ook het leuke ervan. Of je nu bij het krieken van de dag een attentie geeft aan je chauffeurs, een rode loper uitlegt of een gratis lunch aanbiedt, het maakt niet uit. Het gaat om een blijk van waardering.

Mooi vak

Werkgevers- en werknemersorganisaties vinden dat vrachtwagenchauffeurs het verdienen om eens een keer extra in het zonnetje te worden gezet. Want zonder alle hardwerkende chauffeurs komen al die levensmiddelen, kleding, bouwmaterialen en containers vol goederen nergens aan. ‘En daar mogen we best wel even extra bij stilstaan’, zegt Elisabeth Post, voorzitter van TLN. ‘Natuurlijk verdient een chauffeur het om altijd gewaardeerd te worden en dan helpt zo’n dag om dat te realiseren. Vrachtwagenchauffeurs zijn een onmisbare schakel in Nederland distributieland. Het is een mooi vak.’

Tientallen bedrijven

Tientallen bedrijven doen mee met de Dag van de Vrachtwagenchauffeur waaronder Bakker Logistiek, De Klok Logistics, Peter Appel Transport, NedCargo en Rodenburg Transport. Maar ook Albert Heijn, Jumbo, Randstad en Centraal Boekhuis zijn van de partij.

Aanmelden

Doet uw bedrijf ook mee? Het zou zo mooi zijn als nog veel meer bedrijven aansluiten bij dit initiatief. Sluit u aan! Aanmelden kan hier.