Drie verkiezingsdebatten over transport en logistiek in aantocht

De verkiezingen komen eraan en dat gaat gepaard met stevige debatten. Ook transport en logistiek staat hoog op de agenda van veel politieke partijen. Er komen drie verkiezingsdebatten aan waarbij TLN bij betrokken is.

Politiek debat

Bij deze debatten gaan politici van landelijke partijen met elkaar in discussie over onderwerpen die voor jou als ondernemer in transport en logistiek van belang zijn. Uiteindelijk is het doel van de organiserende partijen om de gekozen onderwerpen een plek te laten krijgen in het regeerakkoord.

De debatten die eraan komen:

  1. Het grote mobiliteitsdebat: het verkiezingsdebat van de Mobiliteitsalliantie

Donderdag 4 maart van 10.30 tot 12.00 uur. Dit debat gaat over de toekomst van mobiliteit en welke keuzes politieke partijen daarin maken.

  1. Verkiezingsdebat: de economische impact van handel en logistiek

Vrijdag 5 maart van 10.30  tot 11.30 uur. Dit debat wordt georganiseerd door evofenedex, Bouwend Nederland en TLN en gaat over welke uitdagingen politici zien op het gebied van transport- en handelsbeleid

  1. Verkiezingsdebat Duurzaam Transport: welke route kiest politiek Den Haag?
    Woensdag 10 maart van 10.15 tot 11.15 uur

Dit debat wordt georganiseerd door TLN in samenwerking met Natuur & Milieu en gaat over welke keuzes de politiek maakt op gebied van duurzaam transport.

Alle debatten zijn online te volgen. Je ontvangt hiervoor een uitnodiging of kijk voor de aankondiging op onze site.