Ernstige verkeershinder A4 van 7 tot 31 mei

In verband met groot onderhoud aan de A4 ontstaat van 7 tot 31 mei ernstige verkeershinder tussen het knooppunt Burgerveen en Schiphol. De vertraging kan oplopen tot meer dan 30 minuten.

Snelweg-A4 – Alkmaar – Amsterdam – Schiphol

Vernieuwing van het asfalt en de vangrails in de richting van Amsterdam zorgt in beide richtingen op de A4 voor oponthoud en extra reistijd. Richting Den Haag is de weg gedurende een weekeinde (van 7 – 10 mei) volledig afgesloten. Gedurende de rest van de periode is in beide richtingen een beperkt aantal rijstroken open voor verkeer. De werkzaamheden gaan dag en nacht en zeven dagen per week door.

Bereikbaarheid verzorgingsplaats Den Ruygen Hoek
Verzorgingsplaats Den Ruygen Hoek zal een aantal nachten niet te bereiken zijn vanaf de A4. De verzorgingsplaats is dan bereikbaar via het onderliggend wegennet.

Bereikbaarheid Schiphol
Schiphol blijft tijdens de werkzaamheden steeds bereikbaar. Wel zal er veel drukte zijn rondom de luchthaven dus dat betekent in veel gevallen rekening houden met extra reistijd.

Gedetailleerde informatie
Voor gedetailleerde informatie over de wegafsluiting, de alternatieve routes en de toegankelijkheid van de op- en afritten, zie www.rws.nl/werkzaamheden