Finalisten JongTLN Award bekend

Tomas Brands van De Bresser Group of Companies, Jeroen Struiksma van Freshtrans B.V. en Ivette van Wijgerden van DHL Parcel Nederland zijn doorgedrongen tot de finale van de JongTLN Award.

jongTLN-1

​​​​De jury was onder de indruk van de prestaties, die de drie finalisten hebben neergezet binnen het bedrijf. De winnaar van de JongTLN Award wordt op 25 november bekendgemaakt tijdens TLN Live 2017​.

De JongTLN Award is er voor de meest aansprekende en vooruitstrevende personen en bedrijven in de logistieke sector. Naast de JongTLN Award wil TLN ook de TLN Innovatie Award en de TLN Oeuvre Award gaan uitreiken.​

Kansheb​​​bers JongTLN Award

Bij de JongTLN Award staat het jonge talent in de organisatie centraal. Kanshebbers beschikken over een goed zicht op belangrijke logistieke ontwikkelingen voor bedrijf en sector. Zij weten deze met durf en daadkracht te vertalen naar een innovatie of uitzonderlijke verbetering binnen het bedrijf en spelen een belangrijke rol in de uiteindelijke realisatie daarvan.

Bijdrage aan innovatie en verbetering

Woensdag 11 oktober vond de eerste jurybijeenkomst van de JongTLN Award plaats. Tien jonge talenten presenteerden zich aan de jury en zijn bevraagd op hun rol binnen het bedrijf en de mate waarin zij een bijdrage leveren aan innovatie en verbetering in de sector.

De drie genoemde finalisten waren daarin het meest overtuigend.

  • Ivette van Wijgerden (manager strategic support)​
  • Jeroen Struiksma (directeur)
  • Tomas Brands (directeur)

Visie op toek​​omst logistiek sector

De drie finalisten wordt een presentatietraining aangeboden door TLN-partner Randstad, waarna ze zich volgende maand nogmaals presenteren aan de jury.

Tijdens de tweede juryronde wordt met name ingegaan op hun visie op de toekomst van de sector. Deze tweede rond moet uiteindelijk leiden tot een allereerste winnaar van de JongTLN Award.