Genomineerden JongTLN Award 2018 bekend!

TLN Live (op 10 november) belooft naast inspirerend en gezellig ook nog eens héél spannend te worden. Althans, voor de genomineerden van de JongTLN Award. Tijdens het congres wordt namelijk voor de tweede keer de JongTLN Award uitgereikt.

2017-11-25MRF-1683-1024×683

​​​​Een vakjury zal zich tijdens TLN Live buigen over de inzendingen en hier een officiële winnaar uit kiezen. Tijdens het JongTLN event, voorafgaand aan TLN Live, worden de genomineerden nog eens officieel voorgesteld en worden hun innovaties toegelicht.
Naast de presentatie van de genomineerden zal Peer Swinkels van Swinkels Family Brewers de aanwezigen meenemen in strategievorming binnen zijn bijzondere familiebedrijf. We zullen afsluiten met een netwerklunch. Leden van TLN tot en met 41 jaar zijn van harte welkom! Aanmelden voor het JongTLN event kan nog via deze link!

Crite​​​ria

Om voor de JongTLN Award in aanmerking te komen, moeten de genomineerden voldoen aan een aantal criteria. De winnaar op 10 november moet goed zicht hebben op belangrijke logistieke ontwikkelingen voor bedrijf en sector en heeft deze met durf en daadkracht weten te vertalen naar een innovatie of uitzonderlijke verbetering binnen het bedrijf én speelt een belangrijke rol in de uiteindelijke realisatie daarvan.

De geno​mineerden

Wij stellen u graag de drie genomineerden van de JongTLN Award 2018 voor:

1. Marcus Post, commercieel directeur bij Post-Kogeko

​​

2. Mark Pot, directeur/eigenaar bij
POT Verhui​​​zingen / Logistiek

 

3. Simeon Roodenburg, directeur transport bi​j Jan Snel B.V.


Met vragen over het JongTLN event, kunt u terecht bij Simone Loeff. Voor vragen over de awards, kunt u zich richten tot Juliëtte van Neerijnen. Neem ook eens een kijkje op www.tlnl​ive.nl. ​