Gratis workshop verkeersveiligheid Oost-Nederland

Het Regionaal Orgaan Verkeersveiligheid (ROV) Oost-Nederland biedt transportondernemers in Gelderland en Overijssel een aantal gratis workshops aan die helpen medewerkers veiliger te laten rijden.

Mono

Eigen verantwoordelijkheid is cruciaal om de verkeersveiligheid te verbeteren en ongevallen te voorkomen. Door met focus te rijden, neem je veilig deel aan het verkeer. Focus betekent geen onnodige afleiding van een mobiele telefoon tijdens het rijden.  Rij MONO en rij ook zonder invloed van alcohol, drugs of rijgevaarlijke medicijnen.

Gratis workshop
In opdracht van het ROV Oost-Nederland helpt Veilig Verkeer Nederland (VVN) werkgevers in Oost-Nederland om hun medewerkers veiliger te laten rijden. Transportondernemers in de provincies Gelderland en Overijssel kunnen via het ROV gebruik maken van verschillende gratis workshops om de verkeersveiligheid van hun medewerkers te verbeteren. Meer informatie? Lees het in deze folder, of neem contact op met Jan Hommes van Veilig Verkeer Nederland via j.hommes@vvn.nl of via 06 – 21 28 73 82.