Grote belangstelling voor TLN Urenapp

Vanwege de grote belangstelling organiseert TLN een extra online demonstratie over de TLN Urenapp op donderdag 3 juni van 19.00 tot 20.00 uur. Naast de uitleg door Data2Track vertelt ook bij deze demo Ronald Kranenburg van Plantex Logistics uit Boskoop over zijn ervaring met de TLN Urenapp.

200821TLN_URENAPP161 (2)
Ronald Kranenburg

Met de TLN Uren app kunnen chauffeurs in loondienst de door hen gewerkte uren eenvoudig registreren met behulp van een app op een smartphone of tablet. Deze data worden direct digitaal, realtime en volgens de cao verwerkt in de TLN Uren webportal. Voor de werkgever is het vervolgens eenvoudig om de uren te controleren en/of te corrigeren en daarna door te sturen naar de salarisadministratie.

Tijd besparen
Rijden, laden, lossen, tanken, wachten, pauzes, overnachten, het zit allemaal in de app. Geen rompslomp meer met papieren dag- of weekstaten en nooit meer handmatig de verblijfskostenvergoeding uitrekenen. De TLN Uren app maakt urenverwerking gemakkelijk en bespaart kostbare tijd voor jou als werkgever.

Vereniging
Volgens Ronald Kranenburg is deze app een ‘must’ voor transportondernemers die de urenverantwoording willen automatiseren. Sjors Jepkema van producten diensten van TLN vindt het hartstikke leuk dat Ronald zijn gebruikerservaring wil komen toelichten. ‘Dit is de vereniging ten voeten uit. Leden die leden informeren en inspireren. Dat is het mooie van een vereniging.’

Aanmelden
Klik hier (je dient wel eerst ingelogd te zijn) om je aan te melden voor deze online demonstratie. Je ontvangt dan een bevestiging van je aanmelding. Een dag van tevoren ontvang je een mail met daarin de link om deel te nemen aan de demonstratie via MS Teams. Binnen een uurtje ben je bij en weet je wat de app voor jouw bedrijf kan betekenen.