Help aanpak criminaliteit verbeteren

Van welke vormen van criminaliteit heb jij als ondernemer in transport en logistiek last en moeten volgens jou met voorrang worden aangepakt? Jouw stem telt. Werk mee aan een anoniem onderzoek van het Nationaal Platform Criminaliteitsbestrijding.

Ladingdiefstal criminaliteit

Ladingdiefstal, geweld tegen personeel, inbraak, fraude, drugscriminaliteit: het zijn slechts een paar vormen van criminaliteit waar je als transport- of logistiek ondernemer vast wel eens mee te maken hebt. Welke vormen van criminaliteit verdienen het volgens jou om met voorrang te worden aangepakt? Je kunt hierop invloed uitoefenen door mee te werken aan een enquête. Vul ‘m via deze link in.

Aanpak
TLN werkt samen met overheden en andere organisaties om criminaliteit tegen bedrijven aan te pakken. Dat gebeurt onder meer in het Nationaal Platform Criminaliteitsbeheersing (NPC). Om voor de komende jaren de prioriteiten in de gezamenlijke aanpak van criminaliteit te bepalen, inventariseert onderzoeksbureau Beke de actuele vormen van criminaliteit waar het bedrijfsleven mee te maken heeft. Om daarbij zoveel mogelijk ondernemers te betrekken is er een online vragenlijst uitgezet. Wil je de aanpak van criminaliteit in transport en logistiek helpen verbeteren?  Deel dan je mening en inzichten door de vragenlijst in te vullen.

Anoniem
Jouw inbreng is anoniem. Je kunt reageren tot 30 april. Wil je op een andere manier inbreng leveren? Stuur dan een mail naar Paul Poppink, ppoppink@tln.nl