Hoe denk jij over autonome voertuigen?

Wat is de mening van weggebruikers over ontwikkelingen in het vervoer? Ook jouw mening als professional op de weg is hierbij van belang. Doe mee aan een groot onderzoek!

Transport-Compleet-4

In de nabije toekomst gaat het vervoer veranderen. Momenteel zijn er al meer en meer geautomatiseerde systemen die chauffeurs assisteren bij het rijden. In de nabije toekomst wordt konvooi rijden, in combinatie met communicatie met slimme verkeerslichten, ook steeds vaker mogelijk. In hoeverre voelen andere weggebruikers zich comfortabel met al deze ontwikkelingen?

Nederlandse versie

Dat is de vraag die centraal staat in het Europese onderzoek  ‘Drive2theFuture’. Het is belangrijk dat dit onderzoek niet alleen door consumenten, maar ook door professionele weggebruikers wordt ingevuld. Daarom een verzoek vanuit TLN om jouw mening te geven via https://www.soscisurvey.de/drive2thefuture_nl (Nederlandse versie). Het onderzoek is beschikbaar in diverse talen, kan volledig anoniem worden ingevuld en duurt ongeveer 10 minuten.

Doorsturen

Hoe meer deelnemers, hoe beter er door de onderzoekers een beeld gevormd kan worden hoe Europa aankijkt tegen de ontwikkelingen in het wegvervoer. Stuur daarom de link naar het onderzoek gerust door, met een oproep om ook mee te doen.