Hoe efficiënt organiseer jij de gezondheid in je bedrijf?

Kan bij logistieke bedrijven de samenwerking tussen partijen op het gebied van gezondheid, preventie ziekte, verzuim en WIA beter worden georganiseerd? TLN denkt van wel maar om hierover zekerheid te krijgen vraagt de branchevereniging jouw input door middel van het invullen van een korte vragenlijst. Het vraagt ongeveer 10 minuten van je tijd.

Verzuim

Door het invullen van een korte vragenlijst – klik hier – komen we erachter of er witte vlekken, overlappingen in preventieve initiatieven, zorgverlening en verzekeringsdekkingen zijn. Is dat het geval, dan kan TLN met haar partners (STL en Verzekeringsmaatschappijen) dienstverlening op maat voor jou ontwikkelen en aanbieden.

Door inefficiënties lekt mogelijk veel geld, productiviteit en positieve energie weg uit jouw bedrijf. Maar misschien draait de machine bij jou op dit moment al optimaal. Om hierover uitsluitsel te krijgen, onderzoeken we hoe er op dit moment rondom de thema’s duurzame inzetbaarheid en verzuimbeperking wordt samengewerkt én of er vanuit werkgeverszijde nog concrete verbeterpunten zijn te benoemen.

TLN heeft als doel het werkgeverschap in de logistieke sector te ondersteunen. Niet alleen door het sluiten van een goede collectieve arbeidsvoorwaarden, maar ook door op het gebied van gezondheid, preventie en verzuimzaken voor ondernemers goed te (laten) organiseren.

Voor dit onderzoek is jouw inbreng als werkgever essentieel. We vragen je daarom een korte vragenlijst in te vullen. Uiteraard sturen we je eind oktober de resultaten van het gehele onderzoek. Alvast hartelijk dank voor je medewerking!