HUB 5/2021: 3000 ton ijzer en metaal

Over 3000 ton ijzer en metaal, de volgende fase van Brexit en de digitale vrachtbrief. De nieuwe HUB is er weer; het enige ledenblad van TLN.

Cover HUB 5

3000 ton ijzer en metaal even op z’n plek zetten. Mammoet doet het gewoon. In beeld tonen we het harde werk verschillende bedrijven om de tijdelijke Suurhoffburg op zijn plek te krijgen.

Verder in dit nummer onder meer:

Rumping Transport bouwt in coronatijd
Eind van dit jaar moet het klaar zijn: de nieuwe op- en overslagfaciliteit van Rumping Transport in Alkmaar. ‘We willen verder professionaliseren, het groter aanpakken. De nieuwe op- en overslagfaciliteit moet die gewenste groei gaan faciliteren’. Een interview met Jaap Rumping.

Hernieuwde chaos rond de Brexit?
Brexit gaat in fases. Na de eerste chaos maken we ons op voor het volgende hoofdstuk. Per 1 oktober en per 1 januari worden de duimschroeven aangedraaid voor de export naar Engeland. Wordt het drama groter of raken we steeds beter ingespeeld op de Brexit?

Stadshubs in Rotterdam: van grote waarde
Stadshubs staan volop in de schijnwerpers. Maar wat is eigenlijk de rol van de steden? We vroegen Jan Robbert Albrechts, coördinator goederenvervoer bij de gemeente Rotterdam, naar zijn visie op stadshubs en de stand van zaken in zijn gemeente.

En natuurlijk vind je meer informatie over jouw collega’s in Verenigingsnieuws en praktische informatie onder meer in de rubriek Rechtgesproken en Zogedaan.

Heb jij ook nieuws, een mooie innovatie of juist een jubileum of wil je een onderwerp eens uitgelicht zien in HUB? Mail ons op redactie@tln.nl

Meer informatie over adverteren vind je hier.