HUB 5, de slimme groei van logistiek vastgoed

Aan het eind van deze week ligt de HUB weer bij je op de deurmat en dit staat er o.a. in: De weerstand tegen logistiek vastgoed groeit, HUB peilt de mening bij drie TLN leden. HUB redacteur Jennifer Visser fietst mee met Cycloon post en fietskoeriers en we besteden aandacht aan de vrachtwagenheffing. Dit en nog veel meer vind je in de nieuwste HUB.

Magazine muur

Artikelen:

  • Slimme groei van logistiek vastgoed. Je hoort politici, journalisten en burgers. Maar wat vinden de logistiek ondernemers eigenlijk zelf? Hub peilt de mening bij drie TLN-leden.
  • Trappend door Rotterdam. HUB Redacteur Jennifer Visser fiets een dag mee met Cycloon post en- fietskoeriers om te zien waar je op moet letten als fietskoerier en wat er allemaal onderweg gebeurt.
  • Vrachtwagenheffing  vanaf 2026. Als de Eerste Kamer er binnenkort mee instemt, wat TLN bepleit, heeft Nederland vanaf 2026 een vrachtwagen heffing. Over de heffing, de ervaringen met samenwerking tot nu toe en de verwachtingen spreken we met Laura Schat en Tomas Laat van I&W.
  • ‘Van een rondje aarde naar een retourtje Zuid-Frankrijk’ HUB spreekt met Ralph Oduber’ manager business development bij Heijmans, over de gezamenlijke ambities met transporteur Deudekom.
  • STL- Toolboxen houden veiligheidskennis op peil. De 39 toolboxen die Sectorinstituut Transport en Logistiek (STL) in samenwerking met TLN al ontwikkelde, hebben het leven van veel transportondernemers een stuk makkelijker gemaakt.
  • De digitale vrachtbrief is van nu. Ondernemers die werken met en digitale vrachtbrief zijn daar veelal positief over. ‘Er mogen alleen wel wat meer bedrijven gebruik van maken’. Zegt Wout van den Heuvel, beleidsadviseur Innovatie en Digitalisering bij TLN.

 

Dit en nog veel meer vind je in de allernieuwste editie van ons ledenblad HUB.

Heb jij ook nieuws, een mooie innovatie of juist een jubileum of wil je een onderwerp eens uitgelicht zien in HUB? Mail naar redactie@tln.nl.
HUB niet ontvangen? Wat jammer! Stuur ons een e-mail en we maken het snel in orde.

Meer informatie over adverteren vind je hier.