ICT & Logistiek beurs: ontdek de toekomst van je bedrijf

ICT bepaalt de innovatieve en concurrerende kracht van je bedrijf. Steek je licht op bij de ICT & Logistiek beurs op 10 en 11 november in de Jaarbeurs in Utrecht.

ICT Beurs

Aan automatisering en digitalisering in je bedrijf is niet te ontkomen. Kijk hoe de nieuwe technologieën en inzichten je kunnen helpen en ontdek alle mogelijkheden tijdens de ICT & Logistiek beurs volgende week in Utrecht. Meer dan 100 exposanten staan er klaar om je te helpen bij je automatiserings- en digitaliseringsvraagstukken.

Leren van voorlopers 
Op de beurs zijn meer dan 80 sessies in 8 theaters die je helpen in je ICT-zoektocht. Leer van de Supply Chain-experts in het Supply Chain Theater en laat je inspireren in het Innovatietheater, waarin onder meer Red je Pakketje, Van Duuren en Movianto hun inzichten delen.

TLN-Kennissessie
Het ondersteunen van bedrijven naar de toekomst is één van de kerntaken van TLN. Transport en logistiek zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en digitalisering is daarbij een belangrijke schakel. Daarom verzorgt Wout van den Heuvel, beleidsadviseur Innovatie en Digitalisering, een kennissessie. Onderwerp: data gedreven werken, met als praktische uitwerking de toegevoegde waarde voor de ondernemer en de overheid van het Open Trip Model en het CBS op weg naar data gedreven werken in Transport en Logistiek, met een einde aan de handmatige invoer van de CBS-enquête.

Geen TLN-Tour over de beurs
Traditioneel organiseert TLN twee maal per dag een tour over de beurs als ideale voorbereiding op het verdere beursbezoek. Vanwege de recente ontwikkelingen met Corona is besloten om deze dit jaar niet te laten plaatsvinden. Tijdens de tours beweegt een groep van 20 mensen zich over de beursvloer wat drukte geeft in de gangpaden en voor de stands. Dat is in de huidige situatie volgens ons niet gewenst. Op de TLN stand staan wij voor je klaar om je  te voorzien van adviezen en tips om uw bezoek aan de beurs succesvol te maken.

Gratis
De beurs is gratis toegankelijk. Registreer nu en stel online je persoonlijke programma samen. Zo past de invulling van de dag precies bij wat jij belangrijk vindt.
Registreer via: events.jaarbeurs.nl/ict-en-logistiek

Praktische info
De beurs ICT & Logistiek:
Woensdag 10 en donderdag 11 november 2021 van 9.30 tot 16.30 uur.
Jaarbeurs, Jaarbeursplein, 3521 AL Utrecht. Bereikbaar met eigen en openbaar vervoer.
Inhoudelijke vragen? Mail Wout van den Heuvel, wvdheuvel@tln.nl
Vragen over de organisatie? Mail de TLN-afdeling Evenementen, evenementen@tln.nl
Informatie over de beurs vindt je ook op ww.ict-en-logistiek.nl

Naast alle zakelijke belangen, is het plezierig elkaar weer eens persoonlijk te kunnen ontmoeten. Ook TLN is met een stand aanwezig. Zien we je daar? Dan graag tot ziens!

HUB
Lees ook de speciale ICT bijlage van HUB die deze week is verschenen. Meer dan 20 pagina’s over innovaties, ervaringen en verhalen van TLN-leden.