ICT & Logistiek: TLN, evofenedex en Beurtvaartadres slaan handen ineen

Om optimaal gebruik te maken van digitale kansen is samenwerking tussen verlader, vervoerder en leverancier noodzakelijk. TLN, evofenedex en Beurtvaartadres slaan daarom de handen ineen tijdens ICT & Logistiek.

ICT en Logistiek

ICT & Logistiek vindt dit jaar op 5,6 en 7 november plaats. Het thema dit jaar is ‘Samen van A naar Data’. Wat is úw volgende digitale stap?​​

TLN, evofenedex en Beurtvaartadres vertegenwoordigen en adviseren samen de geh​ele logistieke sector in Nederland. Samen zetten we ons in voor een sterke en toekomstbestendige logistieke sector. En samen willen wij een impuls geven aan de totale sector.​

​Stand en informatiesessies

Dat doen wij onder andere tijdens ICT & Logistiek, waar wij tot uw beschikking staan om van gedachten te wisselen. Ook organiseren wij een zestal informatiesessies waar u zich voor kunt aanmelden. Wij praten u graag bij over de laatste stand van zaken!

Gezamenlijk onderzoek data en digitalisering in de logistiek

Grijpt de sector de kansen wel die er liggen op het vlak van data en digitalisering? Is de kennis al voldoende aanwezig? Zien ondernemers zichzelf als koploper of als achterloper als het om omgaan met data gaat? Voldoet het aanbod van de markt wel aan de behoefte? Veel vragen! Daarom is er een onderzoek uitgezet onder een aantal duizend bedrijven. Begin november zullen wij de resultaten bekend maken. Meer informatie over dit onderzoek kunt u krijgen tijdens de speciale informatiesessies tijdens ICT & Logistiek.

TLN Tours​

​​Ook dit jaar worden ​weer de TLN Tours georganiseerd, primair bedoeld voor logistici en ICT’ers werkzaam bij logistiek dienstverleners en verladers. Tijdens de tours bezoekt u een selectie van bekende ne nieuwe leveranciers van managementsystemen. Inschrijven hiervoor kan gelijktijdig met het registreren voor de beurs. Er zijn een viertal tours: TMS (Transport Management Systemen), FMS (Fleet Management Systemen), WMS (Warehouse Management Systemen) en auto-ID.

  • Zien we u op 5, 6 of 7 november? Registreren voor de beurs kan via deze link.