IRU Diploma of Honour 2019; aanvragen kan tot 31 augustus!

Net als voorgaande jaren is het speciaal voor leden van TLN weer mogelijk om hun chauffeurs in het zonnetje te zetten door voor hen het felbegeerde ‘IRU Diploma of Honour’ aan te vragen bij de International Road Transport Union (IRU) in Genève.

IRU

​Om voor genoemd diploma (inclusief speldje) in aanmerking te komen, moeten de chauffeurs voldoen aan de volgende voorwaarden:

  • De afgelopen 20 jaar moet hij/ zij continu transporten over de weg hebben uitgevoerd tot volle tevredenheid van de huidige werkgever en eventuele voorgaande werkgever(s)
  • Hij/ zij moet minstens 5 jaar in dienst zijn bij dezelfde werkgever
  • In de totale loopbaan als chauffeur moet hij/ zij tenminste 1 miljoen kilometer in het nationale of internationale wegvervoer hebben afgelegd
  • Hij/ zij mag in de laatste 20 jaar geen zware verkeersongevallen met lichamelijk letsel hebben veroorzaakt
  • Hij/ zij mag in de afgelopen 5 jaar geen verkeers-, douane- of administratieve voorschriften op grove wijze hebben overtreden

Daarbij geldt dat een chauffeur slechts eenmaal in zijn loopbaan het IRU Diploma of Honour kan ontvangen.

Aanmelden

Aanmelden kan tot 31 augustus via deze link. Let op: vul dit digitale formulier helemaal en in, met juist geschreven naam van de chauffeur(s), aangezien deze wordt overgenomen op het diploma, dat slechts eenmaal wordt verstrekt.

Alle aanvragen worden geagendeerd en besproken op de IRU-najaarsbijeenkomst. In december zullen de diploma’s en speldjes persoonlijk worden afgeleverd door de relatiebeheerders van TLN.

Nadere informatie via uw relatiebeheerder of anders bij TLN, Patricia Koetsier, via 088-4567140 of pkoetsier@tln.nl.