JongTLN bezoekt DAF Nederland in Eindhoven

Ruim vijftig JongTLN leden bezochten afgelopen maandag DAF Nederland in Eindhoven. Daar werden de leden meegenomen in de wereld van DAF Trucks. Een ervaring om niet snel te vergeten.

DAF20expercience

​DAF​ is van oorsprong een oer-Hollands merk, maar is inmiddels gelinkt als dochteronderneming aan het Amerikaanse PACCAR. Dit zorgt ervoor dat DAF een flinke internationale slagkracht heeft gekregen. Op het fabrieksterrein van DAF neemt Marketingmanager Arno Scheffer, de groep mee door de belangrijke highlights van het bedrijf, de verkoopcijfers en de relatie met moederonderneming PACCAR. Ook DAF is, met het oog op verduurzaming en alles wat er op ons af komt, druk bezig met allerlei ontwikkelingen op dat gebied.​

DAF Experience Center​

​Na deze presentatie werd het DAF Experience Center bezocht waar DAF diverse nieuwe modellen presenteert aan het publiek. Hier konden de leden plaatsnemen in de cabines van de DAF LF, CF en XF​. Deze ervaring werd opgevolgd met een bezoek aan de fabriek. In twee treintjes werd de groep door de fabriek langs verschillende onderdelen geleid. Hierdoor werd het proces, van chassis tot trekker, goed inzichtelijk gemaakt. Bijzonder om dit van dichtbij mee te maken.

Heeft u ook interesse in de verschillende activiteiten van JongTLN? Houd onze LinkedIn-pagina in de gaten!​