Jouw collectieve zorgverzekering in 2022

Samen gezonder en samen sterker. Rondom deze doelstelling draait de samenwerking tussen Zilveren Kruis, de vereniging TLN en TLN-Verzekeringen. Binnen deze driehoek is een collectieve zorgverzekering voor de sector ontwikkeld, die optimaal aansluit bij jouw behoeften én die van je medewerkers. De belangrijkste gezondheidsthema’s binnen de sector pakken we hiermee aan.

TLN Verzekeringen Zilveren Kruis

De gezondheid van je medewerkers is cruciaal voor je bedrijfsvoering. Daarom geloven we niet alleen in dekkingen voor hulp als het leed al is geschied, maar ook in het mogelijk maken van interventies waardoor mensen zich fit blijven voelen. Zaken die helpen om het inspannende werk in onze sector op een productieve en vooral leuke en gezonde manier te (blijven) doen. Daarbij combineren we deze branchegerichte voorwaarden en dekkingen tegen de scherpst mogelijke premies voor jouw mensen. Bovendien word je als werkgever geholpen om duurzame inzetbaarheid in je organisatie verder vorm te geven.

Aangesloten zijn of blijven bij het collectieve zorgcontract
Ben je al aangesloten? Dan zit je goed! De medewerkers die gebruik maken van de zorgverzekering worden rechtstreeks door Zilveren Kruis geïnformeerd. Je ontvangt informatie die je kunt gebruiken om je medewerkers die nog niet deelnemen te informeren.

Ben je nog niet aangesloten? Ook geen probleem. Je kunt je snel en eenvoudig aansluiten via de link collectief zorgcontract. Dit kost niets, maar levert direct toegang tot alle voordelen voor je medewerkers en jezelf op.

De voordelen voor uw medewerkers op een rij

 • 5% korting op de basisverzekering
 • 17% korting op de aanvullende verzekering 1 t/m 3 sterren
 • 10% korting op de aanvullende verzekering 4 sterren
 • 10% korting op de tandartsverzekering
 • Veel gebruiksgemak voor verzekerden;
  • Zorgkosten terugvragen? Je regelt het makkelijk via de Zilveren Kruis app of Mijn Zilveren Kruis.
  • Op zoek naar medisch advies? Via de Zilveren Kruis Wijzer vind je, waar je ook bent, direct antwoord op jouw medische vragen.
  • Gezonder leven? Maak kennis met Actify, de vitaliteitscoach als het om jouw gezondheid gaat.
  • Toch wat extra hulp nodig? De Zorgcoach helpt je bij het aanvragen en regelen van jouw zorg.

 Vragen?
Bel met TLN-Verzekeringen via nummer 023 – 520 20 10 of mail naar info@tlnverzekeringen.nl  We staan je graag te woord!