Klaar voor Stadshubs.nl?

Staat jouw bedrijf al op Stadshubs.nl? Het is goed om als duurzaam stadstransporteur in het vizier te staan van potentiële opdrachtgevers, gemeentes en collega-vervoerders. Neem voor 1 oktober contact op met TLN, dan nemen we je mee in de halfjaarlijkse update.

Stadslogistiek Amsterdam – Venstertijden

Stadshubs.nl geeft inzicht in actuele mogelijkheden voor zero-emissie bevoorrading in steden. TLN wil hiermee vooral aan gemeenteambtenaren, politici en potentiële opdrachtgevers duidelijk maken welke transporteurs duurzaam vervoer de stad in kunnen organiseren. De kaart kan naar wens worden aangevuld met informatie over onder meer milieu- en zero-emissiezones, bedrijventerreinen, winkelgebieden en postcodes. Filters geven de mogelijkheid om selecties op bijvoorbeeld type zending, bedrijfsnaam, verzorgingsgebied en combinaties hiervan te maken.

Alle bedrijven
In oktober staat de volgende update van de TLN-kaart Stadshubs.NL gepland. Naast TLN-leden die op dit moment gebundeld èn al volledig of gedeeltelijk zero-emissievervoer aanbieden, kunnen nu ook stadshubs op de kaart worden opgenomen die geen TLN-lid zijn.

Criteria
Voor alle bedrijven geldt dat zij moeten voldoen aan het criterium bundelen èn het volledig of gedeeltelijk aanbieden van zero-emissievervoer. Opname op Stadshubs.NL is kosteloos voor TLN-leden. Voor niet-leden zijn hieraan kosten verbonden.

Beschikbaar
De kaart is ook beschikbaar via www.opwegnaarzes.nl en de kaartlagen stadshubs en zero-emissiezones zijn overgenomen in de recent opgeleverde Locatietool Clean Energy Hubs.

Jouw bedrijf ook op Stadshubs.NL
Voldoet jouw bedrijf aan bovengenoemde criteria en staat het nog niet op de kaart? Neem dan vóór 1 oktober a.s. contact op met Anne-Marie Nelck via anelck@tln.nl of 06-51806332. We nemen jullie dan mee in de update van oktober.