Kom netwerken tijdens Transport Compleet!

Van 14 tot en met 16 juni vindt in de Evenementenhal Hardenberg de vakbeurs Transport Compleet plaats. De gehele transportbranche is vertegenwoordigd. Van de grote merken tot aan de regionale aanbieders. Laat je bijpraten en ontmoet nieuwe zakenrelaties tijdens Transport Compleet.

Transport Compleet

De gehele transportbranche is vertegenwoordigd op Transport Compleet. Van (inter-)nationale marktleiders in bedrijfswagens, opleggers en chassisdelen tot aan regionale aanbieders van accu’s en track & trace software. Op de beursvloer presenteren en demonstreren exposanten de nieuwste producten en oplossingen. Daarnaast is Transport Compleet een samenwerking aangegaan met hogescholen en universiteiten. Zij laten tijdens de beurs hun noviteiten van de branche zien.

Aanwezigheid TLN
Ook TLN is aanwezig met een stand. Wij staan in Hal 2 op standnummer 217. Daarnaast organiseren we twee bijeenkomsten. Op dinsdag 14 juni van 16.00 – 17.00 uur geeft Erik Busser, vakspecialist digitale tachograaf en rij- en rusttijden, een informatiebijeenkomst over de ILT, ERRU register en de smart tacho 2. Op woensdag 15 juni van 16.00-17.30 uur organiseert JongTLN samen met Richard Boonman van Claassen Moolenbeek & Partners een workshop bedrijfsoverdracht. Na afloop vindt er ook een borrel plaats voor JongTLN.

Relatiebeheerder producten en diensten Sjors Jepkema: ‘We geven bij onze stand ook demonstraties van de TLN Uren app en TLN Tacho Web. Ook zijn er op verschillende dagen meerdere partners aanwezig. Zo geeft BP bijvoorbeeld uitleg over de ledenkorting op brandstof. Transport Compleet is een mooi moment om zakelijke relaties te ontmoeten en om bij te praten. Ik zie je graag op de beurs!’