Korting voor TLN-leden bij Beurtvaartadres

Onlangs maakten TLN en Beurtvaartadres (bVa) afspraken over een exclusieve korting voor TLN-leden op de eenmalige reguliere licentiekosten van een aantal bVa-producten. Deze korting is minimaal 50 procent, maar kan oplopen tot wel 70 procent.

Checkbox

​Genoemde ledenkorting is van toepassing op deze drie producten van bVa:

1. WebDoc

Exclusief voor TLN-leden 50% korting op de eenmalige reguliere licentiekosten à 299 euro, excl. btw

De wForms van WebDoc vervangen uw typemachine. Met deze elektronische formulieren managet u uw volledige formulierenverwerking voortaan via internet. Met een internetverbinding en een gebruikersnaam gebruikt u WebDoc vanaf elke gewenste locatie. WebDoc kan alle gangbare formulieren van bVa elektronisch verwerken. Denk hierbij aan de CMR-vrachtbrief, de binnenlandse vrachtbrief en de begeleidingsbrief voor het transport van afval. Ook exportcertificaten zijn als wForm beschikbaar, zoals het Certificaat van Oorsprong, het Eur 1-certificaat en het A TR-certificaat. Voor de zomer van 2018 is het mogelijk om met behulp van WebDoc een e-CMR op te maken en te verzenden via het TransFollow-platform. WebDoc maakt het dan ook mogelijk om volledig papierloos uw vrachtbrief af te handelen.

2. CustomsController

Exclusief voor TLN-leden: 50% korting op de eenmalige reguliere licentiekosten à 300 euro, excl. btw

Of u nu zelf goederen importeert, zaken voor klanten invoert of extracommunautaire exportzendingen aanbiedt, met CustomsController schudt u de douanebeambte slechts virtueel de hand. Bovendien bent u altijd zelf ‘in control’. Om data en applicaties zo breed mogelijk beschikbaar te stellen, hebben wij gekozen voor internet als platform. Vanaf elke werkplek kunt u in een beveiligde omgeving toegang krijgen tot onze douanesoftware CustomsController. Hiermee is een aangifte snel opgesteld en ingediend. Wij wisselen uw aangiften vervolgens realtime en foutloos uit met de Douane

  • Klik hier voor meer info

3. ShipmentManager

Exclusief voor TLN leden 50% korting op eenmalige reguliere licentiekosten à 299 euro, excl. btw

Met de KvK-module in ShipmentManager communiceert u digitaal met de Kamer van Koophandel. U maakt uw CVO, EURl of EurMed op met ShipmentManager en regelt de legalisatie digitaal. Het fysiek verzenden van de documenten is overbodig geworden. Deze manier van het verkrijgen van een legalisatie of certificering is niet alleen sneller en goedkoper, maar geeft u ook online inzicht in de status van de afhandeling.

  • Klik hier voor meer info

Combinatiekorting

Indien gelijktijdig twee of meer verschillende producten van bVa met ledenkorting worden aangeschaft, geldt een hogere korting:

  • Bij twee verschillende producten: 60% korting op de totale eenmalige reguliere licentiekosten
  • Bij drie verschillende producten: 70% korting op de totale eenmalige reguliere licentiekosten