Laat je bijpraten tijdens de Week van de Digitalisering!

Je wilt optimaal profiteren van de digitale mogelijkheden voor jouw organisatie, maar hoe pak je dat aan? Een goede balans tussen mens, machine, leverancier en klant is essentieel. Digitalisering is namelijk geen opzichzelfstaand proces. Tijdens de derde editie van de Week van de Digitalisering (17 t/m 21 april) organiseren TLN, Beurtvaartadres en evofenedex vijf webinars over essentiële pijlers van succesvolle digitalisering. Laat je bijpraten, doe nieuwe inzichten op en krijg praktische tips.

digitalisering

De week van de digitalisering vindt plaats van 17 t/m 21 april 2023. Laat je bijpraten door collega-ondernemers en experts, doe nieuwe inzichten op en krijg praktische tips. Bekijk hieronder het weekprogramma en kies welk webinar je wil volgen. Liever alle vijf volgen? Dat kan natuurlijk ook! Meld je hier gelijk aan!

Programma
De webinars zijn elke dag te volgen van 10.30 uur – 11.30 uur.

Webinar 17 april: Effectief voorbereiden van je logistieke IT-systemen voor de toekomst
Transport en logistiek zonder de ondersteuning van IT-systemen is ondenkbaar geworden. Transport- en Warehouse managementsystemen, Data analytics, apps en cloudsystemen ontwikkelen zich steeds verder en bieden nieuwe voordelen. In dit webinar geven we inzicht in de ontwikkelingen en kansen van deze technologische innovaties. Meer informatie en aanmelden.

Webinar 18 april: Ontdek de waarde van de eCMR
Het gebruik van de eCMR groeit snel. De digitale vervanger van de CMR veroverd langzaam de wereld. Er zijn in de praktijk wel nog veel vragen. Wat is het belang van een CMR nu en in de toekomst. Wanneer is nu iets eigenlijk een eCMR? En wat is het verschil met een POD of een ander digitaal bewijs van levering? Dit webinar geeft antwoord op deze en vele andere vragen uit de praktijk. Meer informatie en aanmelden.

Webinar 19 april: Hoe kom jij van ruwe logistieke data naar waardevolle informatie?
Data is het nieuwe goud. De uitdaging is om deze data om te zetten naar bruikbare en waardevolle informatie. Softwareapplicatie zoals Power BI helpen ondernemers goed op weg. In dit webinar helpen we je de volgende stap te zetten naar relevante rapportages, heldere data-analyse en waardevolle business intelligence. Meer informatie en aanmelden.

Webinar 20 april: Verplichtingen en stimulans vanuit de overheid
Naast het bedrijfsleven speelt de overheid ook een belangrijke rol bij het digitaliseren van processen. Welke wetgeving raakt jouw onderneming? Welke kant wil het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat op met het programma Digitale Infrastructuur Logistiek? Je krijgt inzicht in de projecten en een wegwijzer naar ondersteuning tijdens de Week van de Digitalisering. Meer informatie en aanmelden.

Webinar 21 april: De toekomst van digitale innovatie in de logistiek
Technologische ontwikkelingen gaan snel maar wat is de impact op het bedrijfsleven? Wat zijn de reëel verwachtingen van blockchain, Artificial Intelligence, sensortechnologie en Internet of Things. Wat is er mogelijk en in welke mate? Je hoort het tijdens de Week van de Digitalisering. Meer informatie en aanmelden.

 

Meer informatie is te lezen op www.weekvandedigitalisering.nl.