Laat je inspireren tijdens ICT & Logistiek

Niemand kan voorspellen hoe de toekomst in transport en logistiek eruitziet. Het enige wat we kunnen doen, is onze operaties weerbaarder, wendbaarder en efficiënter maken. Kortom: fit for the future. Kom naar ICT&Logistiek 2023 en laat je inspireren door concrete oplossingen voor de vraagstukken van vandaag en morgen. 8 en 9 november 2023 bij Jaarbeurs, Utrecht. Zien we je daar?

ICT & Logistiek beurs

Wout van den Heuvel, beleidsadviseur Innovatie en Digitalisering bij TLN: ‘Digitalisering is het middel om data-gedreven te kunnen werken en te ondernemen. Daarvoor heb je als ondernemer goed werkende ICT-oplossingen nodig. Het is van belang dat bedrijven voortdurend voldoende aandacht besteden aan digitalisering en analyseren van data. Wil je hier meer over weten? Kom dan naar de beurs ICT & Logistiek.’

De beurs is een uitstekende gelegenheid om in een korte tijd meer informatie op te doen over het aanbod van ICT producten en diensten. Welke oplossing past het best bij je bedrijf? Laat je informeren over de mogelijkheden en ontwikkelingen. Een bezoek aan de beurs dient als basis voor de latere uitvoering van je strategie op gebied van data en digitalisering.

TLN-Tour over de beurs
Daarnaast staan de TLN-tours ook dit jaar op het programma. De tours zijn onder andere gericht op kantoor en planning, voertuig, fleetmanagement en telematica en warehousemanagement. Ook zijn er specifieke tours voor studenten en adviseurs.

Je kan je bezoek aan ICT & Logistiek personaliseren door je eigen programma samen te stellen. Bekijk het volledige programma hier.

Aanmelden
Via deze link kan je je kosteloos aanmelden voor de beurs ICT&Logistiek op 8 en 9 november 2023 (9.30 – 16.30 uur) in de Jaarbeurs in Utrecht.

Vragen
Voor inhoudelijke vragen kan contact worden opgenomen met Wout van den Heuvel, wvdheuvel@tln.nl. Voor organisatorische vragen kan contact worden opgenomen met de afdeling Evenementen, evenementen@tln.nl