Laat je inspireren tijdens ICT & Logistiek

Het ondersteunen van bedrijven op weg naar data gedreven ondernemen is één van de taken van TLN. Beschikbaarheid van data en gebruik van goede IT-oplossingen zijn daarvoor belangrijke randvoorwaarden. Op 8, 9 en 10 november 2022 vindt de beurs ICT & Logistiek, hét platform voor ICT-toepassingen en diensten in de logistieke keten, weer plaats in de Jaarbeurs. Zien we je daar?

Beurs ICT & Logistiek
Bron: beurs ICT & Logistiek

Wout van den Heuvel, beleidsadviseur Innovatie en Digitalisering bij TLN: ‘Digitalisering is het middel om data-gedreven te kunnen werken en te ondernemen. Daarvoor heb je als ondernemer goed werkende ICT-oplossingen nodig. Het is van belang dat bedrijven voortdurend voldoende aandacht besteden aan digitalisering en analyseren van data. Wil je hier meer over weten? Kom dan naar de beurs ICT & Logistiek.’

De beurs is een uitstekende gelegenheid om in een korte tijd meer informatie op te doen over het aanbod van ICT producten en diensten. Welke oplossing past het best bij je bedrijf? Laat je informeren over de mogelijkheden en ontwikkelingen. Een bezoek aan de beurs dient als basis voor de latere uitvoering van je strategie op gebied van data en digitalisering.

TLN-Tour over de beurs
Dagelijks organiseert TLN tours over de beursvloer, in samenwerking met de vereniging van ICT-leveranciers DALTI. Er zijn meerdere tours gericht op kantoor en planning, voertuig en telematica en warehouse. Nieuw dit jaar is een aparte tour voor studenten en adviseurs. In korte tijd word je bijgepraat door geselecteerde standhouders over de laatste ontwikkelingen.

Wout: ‘Op de beurs organiseren we vanuit TLN in totaal 12 rondleidingen waarbij we 40 verschillende standhouders bezoeken. Per rondleiding is er plek voor 20 deelnemers.
Daarnaast verzorgen we elke dag een kennissessie. Op weg data gedreven ondernemen en een data gedreven sector. Welke rol speelt een sector standaard als het Open Trip model bij papierloos werken en het delen van data tussen bedrijfsleven en overheden (CBS)? En op welke manier kom je in aanmerking voor een financiële bijdrage om de CBS enquête wegvervoer te automatiseren? Meld je aan en laat je inspireren!’

Je kan je bezoek aan ICT & Logistiek personaliseren door je eigen programma samen te stellen. Bekijk het volledige programma hier.

Aanmelden
Via deze link kan je je kosteloos aanmelden voor de beurs ICT & Logistiek op 8, 9 en 10 november.

Vragen
Voor inhoudelijke vragen kan contact worden opgenomen met Wout van den Heuvel, wvdheuvel@tln.nl. Voor organisatorische vragen kan contact worden opgenomen met de afdeling Evenementen, evenementen@tln.nl